jueves, 11 de mayo de 2017

Si guanya Pedro ... mort sobtada. - Si guanya Susana ... ¿el PSOE podrà sobreviure?

Resultado de imagen de susana diaz pedro sanchez

Diu avui Kety Garat en Llibertat Digital "Pànic al PSOE:" Si guanya Pedro Sánchez, el PSOE ha mort, es va acabar, no hi ha dia després "Por, pànic en alguns casos, que entre les candidatures contràries s'ha generalitzat l'expressió que "si guanya Pedro Sánchez, el PSOE ha mort. S'ha acabat, no hi haurà dia després ", segons les fonts consultades per aquest diari. No expliciten si hi haurà una baixa generalitzada de militàncies per part dels dirigents derrotats -la immensa majoria dels barons i càrrecs actuals del partit-, però sí recalquen que "la integració serà una broma" i que "la batalla serà aferrissada" des de les primàries del 21 de maig fins al Congrés del 17 al 18 de juny, quan han de triar-se els òrgans de direcció del partit.

Segueix Kety .... "La por s'ha generalitzat entre els susanistas fidels i els que, des de diferents talaies o aparells, es mouen per la por a un" mal major ".En privat, la immensa majoria dels dirigents socialistes -viejas glòries , veterans i l'oficialisme dels aparells regionals i autonòmics- reconeix ja obertament el que negaven setmanes enrere: que la victòria de Pere Sánchez "és possible", que va estar "molt ajustat" i que arribaran "a cegues" a les primàries del 21 de maig. "

Tant si Sánchez guanya com si perd amb un resultat digne, els susanistas presagien que "l'estratègia serà qüestionar a cada baró i president autonòmic" per imposar a gent de la corda de Sánchez. Si Susana Díaz és derrotada, "serà un passeig"; però si guanya, la intenció serà "qüestionar el resultat i donar la batalla contra tots els dirigents territorials que s'han mullat per ella" com el manxec, Emiliano García-Page, l'asturià, Javier Fernández o el valencià, Ximo Puig.

I jo pregunto ... I si Susana guanya les primària el PSOE va poder sobreviure? Ho dubto també. Tal com està passant a tot Europa i amb França com a últim exemple, on els socialistes amb el 6% estan a la vora de la desaparició, Tal és el nivell de confrontació arribat a la cúpula del PSOE que davant d'aquesta possibilitat molts firmarien sense dir ni piu, un pròrroga indefinida de la gestora de Javier Fernández. Almenys seguirien cobrant a final de mes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario