jueves, 11 de mayo de 2017

La llista negra de Podem
El más conocido de esa lista de 9 es Andrés Bódalo.
El més conegut d'aquesta llista de 9 és Andrés Bódalo.


Un regidor del PP fa una llista negra de les 9 "joietes" de Podem i triomfa. Va passar el 27 d'abril. durant un ple de l'Ajuntament de Palma quan el regidor del PP, Guillermo Sánchez va enumerar un per un els casos de diversos condemnats del partit per tràfic de drogues, agressió i fins abusos sexuals i va deixar muts als morats.

La corrupció és una xacra al PP, cert, però Podem no està per donar lliçons. Això és el que va venir a dir el regidor popular de l'Ajuntament de Palma de Mallorca Guillermo Sánchez quan els morats se li van tirar a sobre durant l'últim Ple.

Sánchez, que es veia venir la trampa dels edils de Som Palma -marca local de podem-, va elaborar una llista de jutjats i condemnats del partit de Pablo Iglesias que va llegir durant la seva intervenció. Amb el consegüent enuig dels morats.

El vídeo parla per si mateix. "Escolti, escolti", comença dient el regidor del PP.
https://youtu.be/joN4JM2hjcw
Resultado de imagen de guillermo sánchez palma de mallorca
Guillermo Sánchez 

Per després enumerar nou casos amb noms i cognoms. Els d'Alberto Rodríguez, diputat nacional de Podem, condemnat per tràfic de drogues. Jorge Luis Bail, també diputat, condemnat per agressió a un policia. José Ramón Arrieta, "Josetxo", senador, condemnat per pertànyer a ETA. Andrés Bódalo, condemnat ia la presó per agredir sent regidor de Jaén a un altre del PSOE. Pere de Palau, exdiputat d'Podem a les Corts de Castella i Lleó, que va haver de dimitir després de ser condemnat per abusos sexuals a una nena de 5 anys quan ell tenia 16. Salvador Salvatierra, que va ser candidat al Senat per Badajoz l'any passat, acusat per la Policia de corrupció de menors i delictes relatius a la prostitució. Elvira García, senadora (abans en Podem, ara al Grup Mixt), ocupava un habitatge social el lloguer no pagava tot i cobrar 6.000 euros al mes de la cambra alta. Luis Benítez, a qui Podem triar com a cap de llista al Senat per Ciudad Real estant imputat per atemptar contra el patrimoni històric (després es va diluir el cas) I. José Ramón Galindo, senador, detingut amb "10 embolcalls de cocaïna" -això deia l'atestat policial- encara que finalment no va ser jutjat.

Després de nomenar a tots ells el popular Guillermo Sánchez va assenyalar: "Són pedòfils, traficants de drogues, terroristes i explotadors de dones. Molts d'aquests segueixen ocupant càrrecs en Podem i càrrecs institucionals".

No hay comentarios:

Publicar un comentario