miércoles, 17 de mayo de 2017

Homs: "Hem declarat la · guerra democràtica a Espanya"

Resultado de imagen de homs guerra democratica

En el simbòlic Born Centre Cultural i Memòria, L'exconseller de Presidència Francesc Homs, ha participat avui en un diàleg amb l'economista Guillem López Casasnovas en un dinar informatiu organitzat per l'agrupació Moment Zero i el diari El Punt-Avui, ha dit que els catalans han declarat la "Guerra democràtica" a Espanya i la guanyarà "convencent, més que vencent". 

"No ens hem proposat anar a la lluna, sinó posar urnes. De veritat els espanyols creuen que podran impedir que posem urnes? Em sembla d'una ingenuïtat extraordinària ", ha subratllat Homs. Ha assenyalat que l'Estat reacciona al procés separatista amb "parany i joc brut", ja que "aborda la qüestió catalana com una guerra convencional" 

No obstant això, "els hem declarat democràticament la guerra a l'Estat i és per on els desbordaremos", ha afegit l'exdiputat del PDeCAT, que ha augurat que tenen "possibilitats històriques" de guanyar-la. "Ja hem declarat la guerra i no té marxa enrere, les decisions ja s'han pres, les ha pres el poble; en termes bèl·lics ja s'ha donat la instrucció de 'a la càrrega' ", ha alertat. 

Homs ha agraït el suport que ha rebut després de ser inhabilitat "simplement per ajudar a posar urnes" a la consulta del 9 de novembre de 2014, i ha recordat que ha pagat la multa de 30.000 euros amb diners recaptats per les entitats sobiranistes.Malgrat la seva condemna pel Tribunal Suprem i altres sentències a sobiranistes que hi ha hagut o es poden produir en el futur, Homs ha asseverat que no deixaran de fer "les coses que tinguem previstes", ja que "davant cada agressió, una resposta, davantcada adversitat, una solució ".

No hay comentarios:

Publicar un comentario