jueves, 26 de enero de 2017

El 6 de febrer .. .els funcionaris a l'Audiència

El Govern de Catalunya suggereix als funcionaris que agafin festa pel judici del 9-N

Carles Puigdemont y Meritxell Borràs.
Carles Puigdemont i la consellera Meritxell Borràs

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, ha suggerit en el ple del Parlament que els funcionaris prenguin festa el 6 de febrer coincidint amb el judici a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau per haver impulsat la consulta del 9- N ..

Borràs ha fet aquestes manifestacions durant el debat d'una interpel·lació al Govern sobre la protecció dels treballadors públics després que Ciutadans li preguntés si "no li fa vergonya dir que nosaltres fem servir els funcionaris com a eina política després de dir públicament que 'trobaria normal i necessari que els funcionaris agafessin festa per acompanyar Mas ".

"Això és utilitzar els funcionaris com claca d'una opció política", ha denunciat el diputat de Ciutadans, José María Espejo-Saavedra, que ha reclamat al Govern que "deixin d'utilitzar als funcionaris públics com una eina política".

Borràs ha manifestat que "no em fan vergonya les meves declaracions" i ha insistit que veu "bé que els treballadors públics es prenguin un dia d'assumptes propis i fins i tot necessari" perquè "s'ha judicialitzat un fet polític".

Finalment, la consellera ha acusat Ciutadans d ' "utilitzar els funcionaris com una eina política" i ha llegit una informació sobre que "el senyor Rivera ha emplaçat el Govern espanyol a desplegar una campanya d'enviament de cartes com a mesura preventiva per evitar el referèndum".

"Vostè pot anar dient el que vulgui. El que ha de fer és acceptar la democràcia, acceptar que està en minoria, que aquest Parlament ha fet un mandat al Govern i que aquest país ha de poder votar en llibertat i sense les seves amenaces".

Els socialistes es pregunten igualment si l'executiu que presideix Carles Puigdemont té intenció de portar un registre de quins funcionaris assisteixen amb normalitat al seu lloc de treball el dia 6 i quins no, pressuposant així l'assistència als actes convocats per Òmnium Cultural, l'ANC , AMI i AMC. Una assistència que la consellera va destacar com "molt necessària".

Potser resulta, que al funcionari que no vagi a fer embalum a la porta de l'Audiència Provincial, van a obrir-li expedient i suspès de sou i feina ... Delirant mostra de l'estat de profunda desesperació, en el qual s'ha entrat en els àmbits sobiranistes de Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario