jueves, 19 de enero de 2017

Per a la CUP, qui no estigui d'acord amb ells, és un feixista


Mossos i guàrdia urbana es manifesten a Barcelona demanant respecte institucional als polítics

Es va celebrar la manifestació convocada per «la dignitat policial» per sindicats dels cossos de policia de l'Estat i els autonòmics va transcórrer ahir pel centre de Barcelona sense cap incident remarcable i amb la participació de 1.500 persones, segons càlculs de la Guàrdia Urbana. Molts dels assistents van marxar vestits de rigorós negre i amb la cara coberta, bé per les baixes temperatures, bé per evitar ser fotografiats per la premsa.

Tot i la polèmica que va envoltar a la manifestació en els seus dies previs per situar la CUP com a epicentre de les denúncies, els manifestants que van recórrer el camí des de plaça Universitat fins a plaça Sant Jaume ho van fer sense corejar cap consigna contra el partit anticapitalista. La CUP, per la seva banda es va donar per al·ludida i va demanar a través de Twitter als Mossos d'Esquadra que investiguin un cartell difós per un dels sindicats convocants, l'USPAC, que resava «All perroflautas Are Bastards».

Cartell de la manifestació de forces de seguretat.

En acabar la marxa si es van escoltar 02:00 sonores xiulades dirigides a l'Ajuntament de Barcelona. Els sindicats de la Guàrdia Urbana consideren que no tenen suport institucional per part de l'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau. Tampoc contra ella es van escoltar proclames.

La manifestació va servir per reivindicar millores en tots els cossos ahir representats: Urbana, Mossos, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Ertzaintza, Policia Foral de Navarra i duanera. La llista va des d'una major protecció jurídica per policies fins millores en el material. També van reclamar millorar la col·laboració entre cossos policials i acabar amb la «politització» de la qual diuen ser víctimes.


La CUP denunciarà a la policia per "Feixistes"

La CUP portarà a la Fiscalia i al Síndic de Greuges la manifestació de policies d'aquest dimarts a Barcelona, ​​en què hi va haver crítiques vetllades a la formació independentista i d'extrema esquerra, en considerar que va estar convocada per "sindicats sectaris, marginals i vinculats a l'extrema dreta "i que" obre la porta al feixisme ".

En una compareixença al parlament català de la qual es fa ressò Efe, la diputada de la CUP Mireia Vehí ha anunciat avui que portaran a la Fiscalia i al Síndic de Greuges la protesta d'ahir, perquè la veuen "gravíssima", ja que " obre la porta al feixisme ".

Vehí a més ha criticat que els altres grups del Parlament hagin "defensat o ignorat" la manifestació d'ahir, el que creu que "dóna oxigen a l'extrema dreta", ha dit. "En aquest país sabem molt de feixisme, de no condemnar-mai", ha exclamat Vehí, que ha lamentat el "silenci còmplice" d'altres grups que no han criticat la manifestació. Els antisistemes de la CUP que es dediquen a donar pallisses a qui els no estigui d'acord amb ells, apel·lant a les institucions ... El món al revés.

2 comentarios:

  1. Carmen Polak

    Cada día lo veo más claro la CUP fuera lo más lejos posible no falten res am ella tot al contrari

    ResponderEliminar
  2. Jordi Pinyol Gomez

    I per els policies, els que denuncien els abusos del policies, perroflautas..

    ResponderEliminar