domingo, 29 de enero de 2017

¿Que ha de passar a Catalunya perquè el govern de Rajoy no actuï?El jutge Santiago Vidal, intervé al costat de Francesc Homs, Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Artur Mas, al novembre passat, al Congrés.

Les inquietants declaracions de l'exjutge i exsenador Santiago Vidal no han fet mes que confirmar l'avançat estat de la desconnexió de les institucions catalanes de l'Estat Espanyol. Vidal ha realitzat pública i repetidament diverses afirmacions d'extraordinària gravetat, entre les que destaca la seva referència a la possessió per part de la Generalitat de les dades fiscals de tots els residents a la comunitat autònoma catalana. L'existència d'aquest cens en mans dels nacionalistes és un atemptat directe contra el dret a la privacitat de la informació tributària a què té dret tot ciutadà, però també un nou avís a totes les institucions de l'Estat que l'operació separatista va absolutament en seriós.

Santiago Vidal no és un figurant estrambòtic sense més al que la seva passió nacionalista li ha jugat una mala passada. Ell és, com hem assenyalat i resulta conegut, el redactor del projecte de la constitució independentista catalana i és evident que tal encàrrec no se li fa a algú que no gaudeixi de la plena confiança de les forces nacionalistes. Però és que les paraules de Vidal simplement corroboren tota una successió de fets preocupants, que tenen a veure amb el projecte separatista de comptar amb una futura Hisenda pròpia com a pas imprescindible per vertebrar les seves finances ¿i que em diuen sobre el l'anunci de l'entrenament en matèria de contraespionatge dels mossos independentista per part d'un país estranger? És que el CNI no coneixia aquests fets?

Però la veritat és que als separatistes no se'ls pot acusar d'actuar de manera secreta i múrria, ans al contrari, anuncien a bombo i platerets a través dels seus mitjans de comunicació, tots i cadascun dels delictes que pensen cometre. Es tractaria d'una espècie de revolució, o de cop d'Estat contra la legalitat espanyola que obliga a una investigació a tot el Govern, tot i que hagi deixat només a Vidal.

El dolent és que ho compleixen i que la resposta del Govern Central és nul·la, tot i que hi ha hagut temps suficient per reaccionar i ha més que suficients motius per intervenir la comunitat catalana, tal com estableix la Constitució en casos flagrants de rebel·lia institucional com els protagonitzats per la casta separatista catalana.

El que més preocupa és que passats més de dos dies no hi ha cap reacció a la Generalitat contra les greus acusacions de l'ex jutge, que a hores d'ara ja hauria de ser desmentit i denunciat el que confirma simplemete és cert el que diu. Els indicis poden ser suficients ... 

¿O és que potser no existeix ja una Agència Tributària Catalana, amb 19 edificis públics, tot tipus de mitjans materials i un nombre creixent de funcionaris? ¿A què es deu si no el transvasament constant de personal dels registres de la propietat a aquest organisme de recentíssima creació? Per a què anava a intentar el Govern català fer-se amb els funcionaris de major nivell del ministeri d'Hisenda a Catalunya?

La decisió de la CUP de donar suport als pressupostos de la Generalitat dins dels quals hi ha partides ocultes de més de 400 milions d'euros que s'hagin tret de la sanitat i educació que pensen dedicar-les al referèndum i la posterior desconnexió,

El Govern d'Espanya tenia ja més que suficients motius per intervenir la comunitat catalana, tal com estableix la Constitució en casos flagrants de rebel·lia institucional com els protagonitzats per la casta separatista catalana. L'escàndol desfermat per les revelacions de Santiago Vidal és de tal magnitud que ja no admet cap altra opció. Els fets porten temps avisant sobre les conseqüències de la 1 republiqueta que deixarà petita a l'Alemanya Oriental del passat segle, que va estar aïllada d'Europa que no fa mes que confirmar sua veracitat. El silenci del Govern de Rajoy sobre aquesta qüestió, no fa mes que presagiar els més negres auguris.

No hay comentarios:

Publicar un comentario