martes, 24 de enero de 2017

Fomentar l'odi


Salvatge agressió a una jove a Múrcia per part d'uns antifeixistes.
https://twitter.com/cartagena_hoy/status/823317598746058753

Les televisions han emès les imatges captades per diverses càmeres la salvatge pallissa a força de cops de puny i puntades de peu d'una dotzena de joves encaputxats a una noia que havia sortit a fumar una cigarreta a la porta d'una discoteca de Múrcia per l'únic motiu de portar una polsera on lluïa la bandera d'Espanya.

Sis d'aquests violents que no fan altra cosa que muntar trifulgues contra tot aquell que no els pot agradar, ja han estat detinguts gràcies a aquestes imatges. Un d'ells havia estat candidat d'Esquerra Unida a Múrcia en les passades eleccions municipals ha estat detingut al costat d'altres cinc persones per participar en la pallissa a una noia de 20 anys. Alejandro Espín Sogo, conegut com 'Topi', era el nº 9 de la coalició Guanyar Cehegín, la marca blanca d'IU en les municipals de 2015 en aquesta localitat propera a la ciutat de Múrcia en la qual es va presentar al costat de la formació Alternativa Socialista .

És també membre del grup musical 'Sistema Kadaver', les lletres inciten a la violència i enalteixen el terrorisme. "No necessitem armes per matar-te [...], un tornado d'emocions, de puntades en els collons; una pluja, cago en Déu, de còctels molotov; quina bellesa, què preciositat, el teu careta estampada "canta aquest grup en un tema dedicat als agents antiavalots de la Policia Nacional.

"Topi" és conegut en ambients d'esquerra radical de Múrcia per la seva extrema violència i ser membre de grups de música que, en les seves lletres, enalteixen el terrorisme. Han passat més de 24 hores d'aquests fets i diferents mitjans s'han s'han dirigit a la Direcció Regional d'Esquerra Unida a Múrcia. No obstant això, el partit ha declinat fer declaracions al respecte del seu candidat ara detingut. Com sempre en aquests casos les feministes del partit no han sortit en defensa de l'agredida quan l'agressor és algú que pertany a l'esquerra radical. Dins gairebé els ajuntaments "del canvi" i manejant el nostre destí pot dir-se que troben trufats d'elements com aquests, sorgits del lumpen, que han accedit a la política per la porta falsa.

Aquest no és un fet aïllat i s'han produït en altres llocs incidents semblants actuant sempre en manada sempre aprofitant la indefensió de les víctimes. Com l'agressió a dues dones que feien propaganda per a la retransmissió dels partits la selecció espanyola de futbol a l'Av. Meridiana Barcelona on un dirigent de la CUP va ser el capitost de l'agressió estan actuant amb total impunitat. O les agressions als dos guàrdia civils amb les seves parelles fora de .Servei a Alsasua, o un tal Bódalo candidat per Podem a Jaen. En aquests casos havia càmeres, ¿quants s'hauran produït sense testimonis? Espero que aquesta vegada la justícia el jutge es prengui seriosament aquest problema i apliqui una sentència exemplar als que presumeixen per les xarxes socials.

No hay comentarios:

Publicar un comentario