jueves, 16 de marzo de 2017

Carmena destitueix la inútil de Meyer de Cultura i la nomena regidora d'Igual-da a MadridLa destitució de Celia Mayer com a regidora de Cultura de l'Ajuntament de Madrid, era un secret a veus. La seva arribada a Cultura va ser gairebé accidental, després de la dimissió de Guillermo Zapata pels seus tuits ofensius. Que potser marcada des de llavors, la polèmica va ser el denominador comú de la seva gestió; abocada a aquesta mena de desterrament des del Carnaval dels titellaires i la seva malmesa gestió en l'aplicació de la Llei de Memòria Històrica on ha estat desautoritzada des de fa temps per les seves contínues ficades de pota. Altres ficades de pota el vestir d'astronautes als Reis Mags, els retrets de Guanyem -la seva formació- a Manuela Carmena i el nou rumb del Teatre Espanyol i les Naus d'Escorxador desplaçant les obres de teatre o concerts per incloure en el programa dansa social , hip - hop o monòlegs. fer la resta.

Estretament vinculada al col·lectiu okupa del Patio Maravillas, el seu trampolí, Mayer representa els arguments de l'oposició contra el govern de Ara Madrid: «És sectària i revengista». Els seus errors tampoc van passar desapercebuts per l'alcaldessa, que abans de rellevar-a l'àrea d'Igualtat la va despullar de les seves competències rellevants en Cultura.

El portaveu del PP, Henríquez de Luna va denunciar "el joc de trons i les lluites de poder que s'estan produint en el si del govern municipal". En la seva opinió, "si Mayer no està capacitada per dirigir Cultura," per què ho està per dirigir Igualtat? ". Segons el parer de Henriquez de Lluna, la destitució de Celia Mayer i posterior nomenament com a delegada d'Igualtat, demostra la" lluita de poder interna "en el Govern municipal, i" el poc respecte que l'alcaldessa Carmena, IU, Guanyem, Podem i tots els seus satèl·lits tenen per la ciutat de Madrid i pels madrilenys ".

Aquest canvi de butaques és una falta de respecte que demostra, un cop més, que l'últim que li importa a Carmena i al seu Govern són els problemes reals i quotidians dels madrilenys i que Carmena és incapaç de governar al seu equip perquè els seus membres estan en una permanent lluita interna pel poder ", va afegir el popular. Segons el popular," la incapacitat de l'alcaldessa per imposar-se a seu propi equip, l'ha portat a convertir l'alcaldia en una macro regidoria en la qual Luis Cueto, coordinador general , és en realitat l'alcalde a l'ombra ".

Per al portaveu adjunt, "els regidors de Ara Madrid, en comptes de donar solucions als problemes dels madrilenys, estan en cargolar a la butaca, a defensar la seva quota de poder, en un espectacle lamentable i vergonyós que avergonyeix a propis i estranys" , ha comentat. El portaveu adjunt es va preguntar, finalment, "fins quan el PSOE tolerarà aquest desgovern del que, sens dubte, és coresponsable". L'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, s'ha consumat aquesta tarda el relleu de Celia Mayer al capdavant de l'Àrea de Cultura. Mayer passarà a ocupar-se de una Regidoria de nova creació, la d'Igualtat, tal com ha anunciat ella mateixa en una roda de premsa extraordinària convocada aquesta tarda al costat de Carmena i la primera tinent d'alcalde, Marta Higueras.

Els desencontres amb els partits de l'oposició han estat constants. També amb el PSOE, que va arribar a demanar el seu cessament i apunt va estar de ser el primer edil reprovat pel Ple municipal, però els socialistes van decidir retractar en l'últim moment. L'alcaldessa en lloc de retirar-se definitivament de l'escena pública ha decidit donar-li una noves responsabilitat L'alcaldessa ha creat una nova Àrea d'Igualtat contra la Violència de Gènere, que es despenja al seu torn de la Regidoria d'Equitat, dirigida per Marta Higueras pel que ja tindrem dos panteres defensant, cadascuna a la seva manera, perquè les dones segueixin sent maltractades bé per la seva parella o per l'Ajuntament de Madrid.

1 comentario:

  1. Que busca un préstec? Per reiniciar les seves activitats per a la realització d'un projecte, per comprar un apartament, però per desgràcia, el banc li demana a les condicions que són incapaços de omplir-se. Ara més preocupació per a vostè, servei de finançament privat ha salvat la vida amb un préstec de 35.000 euros per reactivar el meu projecte. La meva alegria és tan gran, per què comparteixo aquest missatge i si realment estar en necessitat, no dubteu a enviar la seva sol·licitud a través de l'adreça de correu electrònic per obtenir més comprensió per tal de tenir la solució als seus problemes com jo .
    Correu electrònic: damienteveu@gmail.com

    ResponderEliminar