domingo, 19 de marzo de 2017

Parar als colpistes

Centenares de personas en Barcelona llaman a parar el "golpe" independentista
Milers de persones criden a aturar el "cop" independentista

Prop de 15.000 manifestants, segons l'entitat organitzadora Societat Civil Catalana, han recorregut el centre de Barcelona al crit de "Llibertat" i "Unitat" exigint als polítics de la Generalitat llibertat i defensant l'estat de dret davant del colpisme. Una cosa impossible i impensable fa 4 anys. Quadribarrades, moltes senyeres de tots, fins i tot senyeres de la segona república (la primera va respectar la bandera espanyola). La Via Laietana, de gom a gom. La plaça Sant Jaume, a vessar. Els balcons principals de la Generalitat, tancats amb pany i clau: "no us Escoltem, no volem saber res de vosaltres, la Generalitat Només és dels catalans separatistes".

"Aturem el cop". Aquest és el lema de la manifestació que ha recorregut els carrers del centre de Barcelona amb la finalitat d'expressar el rebuig al procés independentista català. Convocats per Societat Civil Catalana (SCC), la plataforma contrària a la ruptura amb Espanya, els assistents portaven banderes espanyoles i catalanes, així com cartells en els quals es defensa la unitat de tots els espanyols. "Llibertat" i "unitat" van ser les paraules més escoltades en aquesta concentració que, segons els organitzadors, ha aplegat 15.000 persones.

Minuts abans que arrenqués la comitiva ja s'havien concentrat a la plaça Urquinaona desenes de persones que, en to festiu, es disposaven a emprendre la marxa per la Via Laietana fins arribar a la plaça Sant Jaume, on estan situades les seus de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona. To festiu, ambient familiar i crits a favor d'Espanya han protagonitzat la marxa, on els serveis de seguretat de l'organització han estat atents a qualsevol intent d'exhibició de símbols preconstitucionals. Hi han participat dirigents de Ciutadans, PP, PSC, UPyD, CINC, Associació per la Tolerància, Impuls Ciutadà, Assemblea per una Escola Bilingüe de Catalunya, Alternativa Ciutadana Progressista i Assemblea Social de l'Esquerra de Catalunya.

Un cop arribats a aquest neuràlgic enclavament, la professora que es va negar a donar les claus del seu institut per organitzar el 9N, Dolors Agenjo, s'ha dirigit als assistents. "Somio amb una Catalunya amable sense odi i democràtica, sense llistes negres, en la qual no es persegueixi ningú. Una Catalunya sense el 3 ni el 4%", ha dit la docent, en al·lusió als casos de corrupció que afecten CDC. "Una Catalunya --ha afegit-- en la qual ningú sigui agredit per la seva ideologia ni per la seva llengua. Volem un govern de tots i per a tots". En aquest sentit, ha cridat "feixistes i matons" als que assalten les carpes de les joventuts de SCC a la Universitat Autònoma de Barcelona.

"ÉS HORA DE DIR PROU!"

Agenjo i periodista Albert Castillón, han llegit el manifest que la plataforma la elaborat i en què es denuncia "la desobediència a la llei" que predica un Govern català independentista que "vol imposar la seva voluntat als catalans. És hora de dir ' n'hi ha prou! ". El text critica que la Generalitat substitueixi les banderes espanyola, europea i catalana, que ens uneixen a tots, per l'estelada "i acusa les institucions secessionistes de" malversar els recursos públics per afrontar als catalans entre si "." Cal recuperar l'estat de dret ", afirma el manifest.

El president de SCC, Mariano Gomà, ha assegurat, per la seva banda, que "nosaltres som la majoria del poble català i estem en el costat correcte de la història. Els separatistes fracassaran. Els demanem que no perdin més el seu temps. Que ho aprofitin per treballar per una Catalunya pròspera en una Espanya gran. Abandonin la seva falsa revolució dels somriures. No fa cap gràcia, és una revolució que porta a la trista camí de la ràbia i la frustració ". L'acte ha finalitzat amb l'himne d'Espanya i la cançó del Duo Dinámico Resistiré.


Cap dels mitjans catalans encebats amb els diners de les subvencions, excepte una honrosa excepció, han donat aquesta notícia. Silenci.

És com si res de tot això hagués passat.

1 comentario:

  1. Que busca un préstec? Per reiniciar les seves activitats per a la realització d'un projecte, per comprar un apartament, però per desgràcia, el banc li demana a les condicions que són incapaços de omplir-se. Ara més preocupació per a vostè, servei de finançament privat ha salvat la vida amb un préstec de 35.000 euros per reactivar el meu projecte. La meva alegria és tan gran, per què comparteixo aquest missatge i si realment estar en necessitat, no dubteu a enviar la seva sol·licitud a través de l'adreça de correu electrònic per obtenir més comprensió per tal de tenir la solució als seus problemes com jo .
    Correu electrònic: damienteveu@gmail.com

    ResponderEliminar