jueves, 16 de marzo de 2017

Patacada del PP i ridícul de tota l'oposició al Congrés


Patacada històric del Govern. Els partits polítics han rebutjat de ple el reial decret llei de la reforma de l'estiba, la convalidació era necessària per liberalitzar aquest sector i complir amb la sentència del Tribunal Europeu de Justícia (2014). El Congrés ha tirat per enrere el RD / L amb 175 vots en contra, 142 vots a favor (PP i PNB) i 33 abstencions (Ciutadans); no s'ha arribat per tant a més de la meitat necessària per tirar endavant el text.

Parlem d'una situació especialment delicada perquè hi ha una multa milionària en joc: si Espanya incompleix la sentència europea, haurà de pagar 23 milions d'euros de partida més 134.000 euros per cada dia de retard en l'aplicació de la reforma.

Els paquets d'ajudes públiques que el Govern té reservats per a l'estiba són dos: Ports de l'Estat ha estimat un màxim de 500 milions d'euros per finançar les indemnitzacions per acomiadament i altres passius laborals, mentre que el Ministeri d'Ocupació es va posar en contacte amb les empreses estibadores per negociar subvencions que aniran destinades a unes 1.400 jubilacions anticipades i / o baixes incentivades. Així ho van confirmar fonts del sector a aquest diari. I van quantificar l'import en uns 250 milions, la meitat del que exigeix ​​per les companyies.


L'Executiu pateix així una derrota gairebé sense precedents gràcies a la seva prepotència i falta de comunicació. És la tercera vegada que es rebutja un reial decret llei en gairebé quaranta anys de democràcia. Després que el Govern es baixés els pantalons davant els estibadors amb els nostres diners oferint jubilacions als estibadors a partir de 50 anys. El Govern ha fet el ridícul en no poder aplicar un decret llei que finalment haurà d'aplicar obligatòriament.

Però tota l'oposició ha desmostrat ser una banda d'irresponsables, començant pel PSOE amb les seves baralles internes i la seva inconsistència, Podem que ha votat en contra per ser "decret salvatge que pot fer saltar pels aires un sector estratègic" i
una greu acusació de venda a fons voltors per donar una excusa i sense cap prova i Ciutadans votant contra el seu propi programa per satisfer la seva animo de venjança pel menyspreu i incompliment dels acords amb el PP. Tots ells junts amb els altres partits antisistema del Congrés han celebrat la votació en contra amb un gran aplaudiment que no és més que el fracàs de tots.

En conseqüència, els sindicats han suspès les aturades previstes per demà, dilluns, dimecres i divendres que ve conscients que han obtingut una victòria inesperada a l'espera el govern augmenti ostensiblement l'oferta que serà, com sempre, a costa de la nostra butxaca davant que acabi l'últim termini concedit per la UE li que els portaria a reclamar la sanció i coorreria la multa de 134.000 € diaris

1 comentario:

  1. Que busca un préstec? Per reiniciar les seves activitats per a la realització d'un projecte, per comprar un apartament, però per desgràcia, el banc li demana a les condicions que són incapaços de omplir-se. Ara més preocupació per a vostè, servei de finançament privat ha salvat la vida amb un préstec de 35.000 euros per reactivar el meu projecte. La meva alegria és tan gran, per què comparteixo aquest missatge i si realment estar en necessitat, no dubteu a enviar la seva sol·licitud a través de l'adreça de correu electrònic per obtenir més comprensió per tal de tenir la solució als seus problemes com jo .
    Correu electrònic: damienteveu@gmail.com

    ResponderEliminar