lunes, 20 de marzo de 2017

Catalunya no és Escòcia ... ni tampoc Quebec .

..Puigdemont y Junqueras advierten a Rajoy de que el referéndum se hará “en cualquier caso”
Puigdemont i Junqueras adverteixen a Rajoy que el referèndum es farà "en qualsevol cas"

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, han demanat al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a través d'un article conjunt a El Pais que prengui exemple del Regne Unit i sent a la "taula del diàleg "per pactar un referèndum. En un article al diari 'El País' titulat 'Que guanyi el diàleg, que les urnes decideixin', avisen Rajoy que Catalunya no renunciarà al referèndum "si es manté el rebuig frontal" de l'Estat i que la votació es farà en qualsevol cas en 2017.

L'article trasllueix la impotència dels secessionistes catalans. El cas que Escòcia és un estat associat al Regne Unit i Catalunya un mer principat del regne d'Espanya, ni tan sols la republica que pretenen, Arriba l'hora de la veritat i no van a poder complir amb res del promès a les seves masses. Demanen àrnica: 'Doneu-nos alguna cosa, proposar-nos alguna cosa, el que sigui, salvadnos la cara' ".

Diuen: "No renunciarem a exercir aquest dret. Farem fora mida perquè els ciutadans de Catalunya puguin votar aquest any en un referèndum d'autodeterminació ", afirmen Puigdemont i Junqueras. "Nosaltres ja estem asseguts a la taula del diàleg. ¿Trigaran molt la resta de convidats? Vindran? ", Es pregunten el president i el vicepresident. A més, també afirmen que l'actitud del govern espanyol ha fet que la majoria de la societat catalana estigui "farta" perquè "l'Estat ha abandonat tots els catalans" .Aciertan en aquesta apreciació però no concreten qui és el causdante de l'afartament.

Diuen que l'Estat ha abandonat també als catalans que haurien volgut veure en l'espanyol aquell Estat propi que no és aliè a les seves demandes ", han reblat els dos màxims membres del Govern, que retreuen una vegada més al govern espanyol que" hagi decidit delegar en els tribunals la seva responsabilitat política ". "El joc ha acabat per als que porten anys fomentant la divisió dels catalans", És que, davant l'actitud dels que amenacen amb la secessió, no hi ha altre camí.

Quant a l'abandonament de Catalunya per part d'Espanya tenen tota la raó. El Govern d'Espanya ha renunciat des de fa anys per interessos mutus a intervenir davant la falsedat de les informacions donades als ciutadans catalans i l'adoctrinament des de fa anys als centres d'educació i el colossal robatori perpetrat als seus ciutadans per part de Jordi Pujol i seus dirigents convergents.

Aquesta carta té trampa. Saben que el que estan demanant és impossible i desitjarien que Rajoy els fes la feina que ells s'han mostrat ja incapaços. Hi ha un doble llenguatge per part de l'independentisme. Els màxims dirigents de la Generalitat de Catalunya que demanin diàleg, incomplint la llei i no admetent els requeriments del Tribunal Constitucional, i canviant el reglament del seu Parlament per aprovar una llei de desconnexió de manera unilateral.

Demanen al president del Govern que se salti la llei i accedeixi a un referèndum que la Constitució que no serà possible, si no es pren al conjunt de tots espanyols per a aquesta consulta. Però s'ha acabat el camí i el que segueix a continuació és un barranc profund. El camí pres per la Generalitat no és més que una drecera per no haver de seguir la ruta marcada per la llei, que és una reforma de les Constitució que han decidit que actualment no podria resultar-favorable.

El Govern d'Espanya faria molt bé en que si vol seguir amb el diàleg amb aquest Gubern, que si vol una consulta amb els seus candidats amb Mas, inhabilitat ia la vora de la presó, Puigdemont que no vol seguir, i Junqueras que no va tenir mes remei que deixar d'amagar-se darrere d'ells i no té el valor a sortir al balcó a declarar la independència

Que es convoquin noves eleccions a Catalunya i que Rajoy deixi de banda aquestes amenaces i iniciï el diàleg amb l'altra Catalunya silenciada durant anys, que va sortir ahir en manifestació. Comença a perdre la por i la paciència a Catalunya.

1 comentario:

  1. Que busca un préstec? Per reiniciar les seves activitats per a la realització d'un projecte, per comprar un apartament, però per desgràcia, el banc li demana a les condicions que són incapaços de omplir-se. Ara més preocupació per a vostè, servei de finançament privat ha salvat la vida amb un préstec de 35.000 euros per reactivar el meu projecte. La meva alegria és tan gran, per què comparteixo aquest missatge i si realment estar en necessitat, no dubteu a enviar la seva sol·licitud a través de l'adreça de correu electrònic per obtenir més comprensió per tal de tenir la solució als seus problemes com jo .
    Correu electrònic: damienteveu@gmail.com

    ResponderEliminar