lunes, 13 de marzo de 2017

Una mini sentència per a uns lladres que pretenien donar un cop d'estat


Avui el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ha dictat sentència contra l'expresident Artur Mas, exvicepresidenta Joana Ortega i exconsellera Irene Rigau per la convocatòria del referèndum del 9 de novembre de 2013 a contra de totes les advertències del Govern i del Tribunal Constitucional perquè no es dugués a terme. Han estat condemnats per desobediència ia més ha quedat provat que per a això van utilitzar mitjans públics i tota classe coaccions a funcionaris perquè cedissin les claus dels col·legis que regentaven.

Els fiscals atemorits per les amenaces i coaccions exercides pels alcaldes amb bastó i violents amb la porra, ja van rebaixar l'acusació a deu anys d'inhabilitació deixant per aquest judici només un delicte de desobediència, quan apareixen com de llibre dels delictes de prevaricació i desviament dels fons públics, que si s'haguessin arribat a jutjar, porten condemnes d'anys de presó.

El tribunal que els ha jutjat, ha volgut ser encara més "prudent" que els seus fiscals, els ha condemnat només per desobediència ia més ha rebaixat les seves sentències dels deu anys d'inhabilitació demanats pel fiscal a només dos anys per a Artur Mas i un any i alguns mesos per a les seves dues col·laboradores, més un multa irrisòria per a cada un d'ells.

La reacció d'Artur Mas no s'ha fet esperar i diu que va a apel·lar si cal al tribunal de l'Haia i ha dit també que aquesta sentència li confirma que està en el bon camí i que un cop passat el temps de condemna, ja està pregonant cara als fanatitzats, que tornarà a repetir el seu "proesa".

Encara està a temps el fiscal d'apel·lar la sentència i rectificar la seva acusació incloent l'delictes que per por, prudència o no que motius va separar de l'acusació i aconseguir que el Tribunal Suprem fixi una sentència rigorosa de tipus penal, que és el que passaria en països tan democràtics com Austràlia, Suïssa, França o Dinamarca.

Esperem que els diferents tribunals que estan jutjant en aquests moments els casos Palau, Pretòria etc ...... del 3% en els que Artur Mas està implicat costat de la banda de Convergència per ROBAR durant anys a tots els espanyols i catalans i no siguin tan miedicas i apliquin la llei en el seu grau màxim o bé sigui internat en una d'aquestes clíniques per als que es creuen ser èmuls de Napoleó.

He dit.

1 comentario:

  1. Que busca un préstec? Per reiniciar les seves activitats per a la realització d'un projecte, per comprar un apartament, però per desgràcia, el banc li demana a les condicions que són incapaços de omplir-se. Ara més preocupació per a vostè, servei de finançament privat ha salvat la vida amb un préstec de 35.000 euros per reactivar el meu projecte. La meva alegria és tan gran, per què comparteixo aquest missatge i si realment estar en necessitat, no dubteu a enviar la seva sol·licitud a través de l'adreça de correu electrònic per obtenir més comprensió per tal de tenir la solució als seus problemes com jo .
    Correu electrònic: damienteveu@gmail.com

    ResponderEliminar