viernes, 31 de marzo de 2017

El debat sobre una obsessiva descerebrada



Aquest país ha d'estar molt malalt quan les principals cadenes de TV han dedicat tant temps a comentar la condemna d'un any de presó a un ésser obsessiva / oi mal educat / a que es dedica a desitjar la mort a tot aquell que no pensa con el / la i publicar-a través de les xarxes socials. Pablo Iglesias ho ha fet causa pròpia defensant que aquestes bestieses per Twitter no haurien de tenir condemna ja que són simplement humor negre emparades per la llibertat d'expressió. Sense que serveixi de percedente estic d'acord amb ell. Amb deixar que aquestes persones es coguin en els seus insults, seria suficient.

El fiscal demanava per Cassandra Vera Pau, la estudiant murciana dos anys i mig de presó, una pena molt superior a la imposada en casos similars, en els quals els jutges han dictat condemnes que no han superat l'any i mig de presó. Una circumstància juga en contra de Cassandra: tenint en compte les dates de les seves tuits sobre Carrero, li seria d'aplicació una reforma del Codi Penal que va entrar en vigor el juliol de 2015 i que agreuja la pena pel delicte d'enaltiment del terrorisme si es comet difonent "continguts accessibles al públic a través d'internet". Se li va aplicar una modificació encaminada a endurir la resposta penal al gihadisme, però d'aplicació a qualsevol conducta d'humiliació a les víctimes de tot tipus de terrorisme.

L'escrit d'acusació provisional del fiscal reclama, de fet, de forma expressa l'aplicació d'aquesta reforma de 2015, que a més suposaria la imposició d'una mesura de llibertat vigilada de tres anys, posterior a l'eventual pena de presó.

¿... Ramón?

D'acord amb aquest escrit, són objecte d'acusació aquests 13 tuits escrits per Cassandra: La seva obsessió per l'antic president franquista, que per la seva edat no va arribar a conèixer, és de psiquiatre.

2013.11.29: "ETA va impulsar una política contra els cotxes oficials combinada amb un programa espacial".

2013.12.20 "Pel·lícula: 'A tres metres sobre el cel'. Producció: ETA films. Director: Argala. Protagonista: Carrero Blanco. Gènere: Carrera espacial".

2014.04.05: "Kissinger li va regalar a Carrero Blanco un tros de la lluna, ETA li va pagar el viatge a ella".

2014.04.23: "Si fer acudits de Carrero Blanco és enaltiment del terrorisme ..."

2014.04.28: "Perdoni vostè, @ GcekaElectroníc, un respecte pel gran Carrero, l'estació internacional de l'ETA va posar tot el seu esforç".

2015.06.30: "Ja no puc fer acudits de Carrero Blanco?"

2015.09.04: "Eleccions el dia de l'aniversari del viatge espacial de Carrero Blanco. Interessant".

2015.10.21: "¿Carrero Blanco també va tornar al futur amb el seu cotxe? RegresoAlFuturo"

2015.12.20: "Feliç 20 de desembre» (juntament amb la imatge de l'atemptat en què va perdre la vida Carrero Blanco)

2015.12.20: "Spiderman VS Carrero Blanco"

2016.01.16: "Amb tu vull volar / per poder veure't des del cel / a la recerca de l'impossible / que s'escapa entre els meus dits" (juntament amb una imatge de l'atemptat contra l'expresident del Govern amb Franco).

2015.12.21: "URSS VS SPAIN. URSS Yuri Gagarin VS SPAIN Carrero Blanco"

2016.01.16: "20D" (juntament amb una imatge d'un astronauta amb la cara Carrero Blanco en una superfície lunar i la bandera d'Espanya de la dictadura franquista).

Finalment ha estat condemnada a la pena d'un any de presó i al pagament de les costes judicials. Finalment no entrarà a la presó al no tenir antecedents. Jo sincerament no l'hagués condemnat per aquestes expressions, crec que és excessiu, cadascú pot expressar-se com vulgui seus comentaris que retraten a qui els profereix i el / la mateixa va patir el rebuig als seus actes, però m'ha encantat que aquesta sentència serveixi perquè no arribi a obtenir la beca per a docent i la impedeixi completar els seus estudis de docent.

Aquesta persona pretenia ser docent per així arribar a enverinar a l'odi i l'humor negre aquelles criatures que passessin per les seves mans. Persones obsessives que diuen odiar els nens han d'estar allunyat / es de les ments infantils. Veient el seu fàstic que pot arribar a l'odi a la cura als nens, treball que pretenia exercir, suposo que el / la s'alegrarà també d'aquesta sentència i podrà fer-se la màrtir pels platós de la sisena o les quatre ... Ja no tindrà de patir vòmits cada vegada que anés a donar classes als nens que li donen tant fàstic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario