miércoles, 15 de marzo de 2017

L'obsessió de Podem per la missa de la 2


La imagen puede contener: 4 personas, personas sentadas e interior

Ahir Pablo Iglesias va redoblar els seus atacs a l'Església catòlica. El líder de Podem insistia aquest dimarts en què Televisió Espanyola (TVE) deixi d'emetre la missa els diumenges. Tant ell com la portaveu parlamentària d'Units Podem, Irene Montero, llançaven durs missatges contra els bisbes. I ho feien hores després de presentar al Congrés una proposta per reclamar que l'Església torni a l'Estat alguns béns inmatriculados, com ara la Mesquita de Còrdova.

La misses de la 2 són fruit d'un acord entre els diferents credos (musulmà, protestant i budista entre d'altres ...) que emeten des d'aquesta cadena des de fa anys, segons el nombre de fidels que a Espanya, els catòlics són majoritaris i fins que ha arribat Iglesias ha plantejat amb aquesta exigència, com si no hi hagués altres problemes al país com la missa del diumenge emesa els diumenges com un servei a persones d'avançada edat que no poden desplaçar-se a l'església per a la seva missa dominical.

Ha dit que "en les misses que es retransmeten per la cadena pública hem pogut veure com la jerarquia catòlica del nostre país incitava a l'odi a les persones homosexuals o parlava del l'avortament com una cosa abominable". Com era d'esperar, no ha presentat cap prova que avalin totes aquestes insídies. Diu Carlos Herrera que és que hagin arribat a aquesta conclusió quan a l'hora que s'emet la missa, tots els de Podem estan dormint la "monya" de dissabte.

A la Tuerka, l'emissora d'Esglésies finançada per l'Iran, si programació pot observar-se que setmanalment s'imparteixen diferents programes d'adoctrinament de tall religiós tots ells de l'Islam que pel que sembla és la religió que Iglesias vol per al futur del nostre país i ha optat per utilitzar el Congrés per eliminar per aquest sistema la competència que pel que sembla li està fent l'Església Catòlica. La veritat és que gràcies a aquesta obsessió del podemita, la missa emesa el passat diumenge va tenir el rècord d'audiència de la seva història.

A Pablo Iglesias l'odi li cega i li pot. El que ja no s'entén és el perquè Pablo Iglesias segueix finançant a l'Església Catòlica a través del seu Impost de la Renda on segueix teniedo posada la X el dels exercici de 2014 i 2015. Serà per allò de posar una espelma Déu i una altra al diable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario