jueves, 2 de marzo de 2017

El bus de l'odi


A Madrid s'ha muntat una singular polèmica amb un autobús color taronja noliejat per HazteOír que porta una llegenda que diu: "els nens tenen penis; les nenes té vulva; que no t'enganyin ". I afegia: "Si neixes home, ets home. Si ets dona, seguiràs sent-ho ". Els promotors es posicionen d'aquesta manera contra la transsexualitat.

Tot això per contrarestar la campanya promoguda per l'associació de famílies de menors transsexuals Chrysallis Euskal Herria que ha col·locat uns cartells en marquesines i un autobus que circula per Navarra i País Basc dins la campanya per conscienciar sobre la realitat que viuen aquests petits.

Després que l'Ajuntament de Madrid immobilitzés de manera cautelar l'autobús per entendre que aquests termes estaven destinats a sembrar odi i humiliar al col·lectiu transsexual decisió elevada al Jutjat d'Instrucció Número 42 de Madrid el titular Juan José Escalonilla ha ratificat la immobilització si no es modifiquen els termes de la publicitat ja que neguen la condició d'aquestes persones i suposen "un acte de menyspreu" cap als que no comparteixen les tesis de l'organització tot i no incórrer en el delicte denunciat com així reconeix la sentència "del tenor de la literalitat de la publicitat transcrita no s'infereix racionalment que estigui públicament fomentant, promovent o incitant directament o indirectament a l'odi, hostilitat, discriminació o violència "

Una cosa que Fes-te Escoltar va a recórrer ja que no està d'acord i diu que no pretenen menysprear a una minoria que pateixen l'anomalia de néixer amb una aparell sexual diferent al gènere que pertanyen. Que l'únic que pretenen és posar en coneixement la dictadura davant la societat, dels col·lectius feministes i homosexuals etc. etc.

Fes-te Sentir canviés aquests cartells. En el seu lloc, canviarà els seus eslògans per altres "molt cridaners" contra la "ideologia de gènere". Ignacio Arsuaga, el seu president, ha lamentat que la "Inquisició gai" hagi "imposat la seva dictadura".

Foto: Marquesina con la campaña.
Cartells instal·lats en marquesines de Navarra i País Basc

Mentrestant, una regidora de l'Ajuntament de Madrid va irrompre en una capella catòlica es va despullar al crit de "arderéis com al 36" A Las Palmas de Gran Canària una drag queen es disfressa de la Mare de Déu i es crucifica en públic. Es justifica afirmant que és una representació artística i que cadascú pot expressar-se com vulgui. Mentrestant, la revista El Jueves torna a publicar a la portada una vinyeta amb la Infanta Cristina i Urdangarín mantenint relacions sexuals. Es reacciona amb virulència contra qui manifesti la seva desaprovació. És humor, diuen.

Cal respectar als transsexuals. És clar, em sembla bé. Però ¿per què no cal respectar als catòlics, als monàrquics, als vegans, als del Barça i a tots els que pensen d'una altra manera i ho expressen de manera respectuosa?

El Gran Wyoming va anunciar ahir a la nit a 'El Intermedio' de La Sexta que va a respondre a l'autobús taronja amb un autobús "en defensa dels drets LGTB". Ho paralitzarà Carmena? Ho aturarà el fiscal per investigar si incita a l'odi? Per què no? ¿Es tracta de fomentar la diversitat? Sí? De veritat? Jo crec que no. El que s'està fomentant és una diversitat concreta, teledirigida. La resta, a les catacumbes. És una nova inquisició. Com en les pitjors dictadures.

Gràcies a la publicitat generada per uns i altres sobre un assumpte que fins a la data es portava amb discreció per l'ajuda familiar i gràcies al secret mèdic, als instituts ha començat a entrar la curiositat sobre el gènere i atributs de cada un dels alumnes / es.

No hay comentarios:

Publicar un comentario