domingo, 2 de octubre de 2016

Colòmbia diu no

Resultado de imagen de acuerdo general farc colombia

Colòmbia no és Veneçuela. Per uns milers de vots Ha sortit el no en la consulta per la "pau" de Colòmbia. El sorprenent resultat d'un referèndum on s'havien inclòs una sèrie d'acords amb privilegis contra natura a canvi del cessament d'activitats de les FARC després de tota la propaganda i parafernàlia governamental a un pacte on deixava en mans dels terroristes el poder legislatiu i judicial als peus dels terroristes

Aquesta derrota deixa el negociat sense validesa jurídica pel que impedeix al president Juan Manuel Santos per dur a terme els projectes de llei per desenvolupar el signat amb les FARC. Un gran ridícul internacional que es veu ampliat a tots aquells que han participat al resultat d'aquesta votació. No és més que el poble colombià ha entès totes les prevencions que han estat manifestant els expresidents Uribe i Pastrana tenien raó en posar moltes objeccions a la legalització del narcoterrorismo..La actual situació li recorda molt a Pastrana a l'acord entre Pablo Escobar i César Gaviria pel qual el cap de la droga es va construir la seva pròpia presó, la Catedral, i va posar les regles de la seva reclusió "

¿Això vol dir que es tornarà a la guerrilla a Colòmbia? Crec que no, S'han donat els passos suficients perquè això no passi, però ha estat un avís perquè aquests com el Timotenco segueixin apareixent en públic "oferint" el perdó, quan els que han de perdonar són els colombians.

Vaja ridícul internacional que arriba a tots aquells que des de fa cuatr anys ha pergueñado aquest acuerdom, un fracàs de Castro Maduro i companyia, estensivo als quals fa una setmana es van vestir amb la guayabera a Cartagena d'Índies, que inclou al nostre país i menys mal que Felip VI va tenir el bon sentit de no acudir. El president Santos haurà de tornar a negociar aquest acord i s'hauria de pensar la seva dimissió. No es pot anar en contra de la voluntat d'un poble.

No hay comentarios:

Publicar un comentario