jueves, 6 de octubre de 2016

La urgència d'una despogramación de la militància del PSOE

El PSOE no dará estabilidad a Rajoy aunque se abstenga

Javier Fernández ha entrat amb bon peu al capdavant de la gestora del PSOE ha tingut una reunió fonamental amb el grup de diputats amb tal de conèixer els criteris dels seus diputats i unificar la seva orientació cara a la investidura de Rajoy amb els mínims danys. Pedro Sánchez no va acudir però si alguns dels seus més estrets col·laboradors com Cesar Luena o Antonio Hernando al qual de moment s'ha mantingut com a portaveu. S'ha resolt el tema de la ubicació dels dimitits Sánchez i Luena desplaçant-los fins a la quarta fila de la càmera amb el temor que es parteixi en dos el partit. Iceta ja ha anunciat que votarà en contra de Rajoy el que suposaria l'escissió del PSC amb els socialistes.

Rajoy ja ha dit que no va posar condicions al suport com temien alguns i tot està a l'espera dels contactes que mantinguin els dos líders amb el desig de cobrir els terminis i evitar noves elecciones.Pero el gir a donar és tan brusc que no hi ha seguretat encara que això no vagi a ocórrer, la diputada del PSOE per Saragossa i exmembre de l'Executiva socialista de Pedro Sánchez, Susana Sumelzo, ha assegurat avui que no s'abstindrà en una votació per facilitar un govern del PP "tot i que ho ordeni el Comitè Federal ".

Fins al 31 d'octubre es poden presentar amb garanties d'èxit la candidatura de Rajoy Difícil ho tindrà el PSOE i el seu president de la gestora, Javier Fernández per aconseguir l'abstenció en el seu afany de que el partit torni als seus principis i torni a la socialdemocràcia que han abandonat des de fa anys per llançar-se a la bogeria d'emular Podem i llançar-se sense paracaigudes a la caça al corrupte i el no a Rajoy.

Sanchez va dur tan lluny la radicalitat del PSOE que estic escoltant els arguments d'alguns militants repetint com posseïts els mateixos arguments utilitzats fins ara per la seva decapitat lider, que no volen terceres eleccions però que no pensen facilitar de cap manera el govern Rajoy. Quan algú s'atreveix a dir-los que això no va si pot ser ja que aquest va guanyar les eleccions i que no hi ha altra opció encara que no sigui del seu gust i que si volen liderar l'oposició abans deu haver govern Com no tenen un altre argument, repeteixen davant els mitjans afins qual arcàngels venjadors, que el PP és un partit corrupte i que Rajoy és el culpable.

Des de 1996 quan Felpe González va haver d'abandonar el govern per la corrupció en tots els estaments de l'estat de amb Veient a determinats tertulians defensar els plantejaments de Pedro Sánchez ho que dissabte estic pensant que les idees sectàries i excloents de Rodriguez Zapatero contemplem com el seu successor Pedro Sánchez amb l'afany de ser més radicals que Podem amb la idea que van a evitar que això passi ells creuen els està traient el seu espai en l'esquerra, està portant als militants d'aquesta secta destructiva a la necessitat d'un procés de desprogramació de la doctrines tòxiques de Pedro Sánchez ..

Com si els jutges no siguen ocupades últimament dels assumpte de corrupció, inclosos els del PSOE a Andalusia, cosa que sota el mandat de Zapatero no passava. Com si estiguin nets de pecat som si no haguessin tingut fins fa poc temps un president de partit estigui a punt d'entrar a la presó ja que va organitzar el desviament de les arques públiques més de 800 milions cap butxaques dels membres de la seva de partit. ... I ells s'esquincen les vestidures amb això de la Gürtel.

No hay comentarios:

Publicar un comentario