sábado, 29 de octubre de 2016

No és el mateix obcecació que principis


Que Pedro Sánchez es va equivocar en la seva tossuderia del "no a Rajoy" és en aquests moments una evidència i que l'ha hagut de patir amb la seva dimissió com a candidat primer i com a diputat aquest migdia que mitjançant una roda de premsa ha comunicat la seva renúncia a votar i el lliurament de les seves credencials de diputat.

El fracàs és una cosa que es porta en silenci i és un mal assumpte si comença a queixar-se complots que només poden estar en el seu cap i pretén reincidir en les causes del seu fracàs que no és ni mes ni menys que l'antipolítica que ens ha castigat , no només Rajoy sinó a tots els ciutadans amb la seva obstinació contra el PP i res més. Perquè en aquest moment no té res més que oferir als militants que diu defensar i als quals pretén visitar a partir de dilluns per formar una cosa que diu va ser el "nou socialisme".

Després de tants mesos de campanya electoral contínua, Sánchez sembla haver entrat en una mena d'addicció que necessita desintoxicar i que ara li impedeixen sortir pel fòrum de manera discreta i reflexionar durant una temporada.

Sánchez que va estar a un pas de convertir-se en president del govern d'Espanya i no va ser possible per l'error garrafal de Pablo Iglesias quan va votar contra la seva investidura, hauria estat a punt de lliurar de nou el PSOE a les forces del mal que només busquen el seu anul·lació i la destrucció de la nostra convivència. Hauria de reflexionar i molt, en què s'ha equivocat durant tant de temps, per deprés sortir, si ho desitja, amb mes ímpetu i idees renovades a conquerir aquesta presidència de govern que tant anhela. Hauria de saber que els seus terminis ja no són els terminis de la resta d'espanyols pel que li auguro un probable oblit, passats els moments de l'emoció pel seu comiat.

De tota manera, li desitjo molta sort, a Espanya hi ha poques persones disposades a posar en joc el seu futur professional tal com ha fet Sánchez amb tanta decisió i empenta, però hauria de passar la ITV abans que el seu probable fracàs no arrossegui una altra vegada milers de socialistes ja milions de persones cap a la incertesa tal com ha passat en aquests mesos, que hauríem d'oblidar com més aviat millor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario