miércoles, 12 de octubre de 2016

Una Festa Nacional alternativa

Wiphala colgada del edificio de la Junta Municipal de Distrito de Centro
Wiphala penjada de l'edifici de la Junta Municipal de Districte de Centre

Al dia de la Festa Nacional Espanyola l'edifici de la Junta Municipal de Districte Centre ha fet de dia aquest matí amb una «whipala», símbol de la resistència indígena de la serralada dels Andes, penjada del balcó. L'objectiu, segons es vanagloria Ara Madrid en el seu perfil de Twitter, és commemorar el 12 de octubre.e gest se suma a l'onada d'ocurrències i menyspreus contra el nostre país que Units Podem i els seus confluències, el PNB, els independentistes catalans d'ERC i l'antiga Convergència i Compromís o sigui totes les escombraries unida per la destrucció d'Espanya, cadascuna en els seus feus que han realitzat públicament contra la Festa Nacional, que han titllat de «franquista» i «vella»

Segons el consistori, la bandera wiphala penja a la Junta Municipal de Centre a petició de col·lectius del districte, que van sol·licitar que fos present a la commemoració del dia de la Hispanitat. Les mateixes fonts han recordat que no és la primera vegada que es penja una bandera en representació d'un col·lectiu, com va passar amb la del Poble Gitano el passat 8 d'abril o amb la de l'Orgull al juliol.

La bandera wiphala és una bandera indígena de set colors usada en determinades zones dels Andes. Cadascuna de les seves tonalitats té un significat relacionat amb la natura i amb la cultura del poble aimara.

Manuela Carmena va remetre una carta al Rei per explicar-li que no podrà acudir aquesta any a la celebració de la Festa Nacional, en partir demà de viatge a part de viatge a Bogotà (Colòmbia) per participar en l'Assemblea mundial de líders locals i regionals. i ha deixat l'ajuntament en mans d'aquestes escombraries podemita que està impulsada per l'ara defenestrat Pedro Sánchez, que està okupant les institucions competint per veure qui la fa més grossa per menysprear un país i als seus ciutadans que almenys haurien de tenir un respecte, doncs és qui els està pagant els seus sous.

No hay comentarios:

Publicar un comentario