miércoles, 26 de octubre de 2016

La visita per sorpresa de Maduro al VaticàAquest diumenge, mentre l'Assemblea Nacional Veneçolana debatia la suspensió del referèndum revocatori, una turba de chavistes va irrompre amb violència a la seu de la sobirania nacional veneçolana per intimidar i agredir els diputats opositors. Amb aquest assalt tan propi del feixisme vermell que devasta Veneçuela des de fa tants anys ja, el chavisme ha donat l'enèsima volta de rosca a la seva tirania i col·locat al país caribeny en una situació explosiva, en què pot succeir qualsevol cosa. Així mateix s'ha dedicat aquests últims dies a coartar la llibertat de moviments a tot aquell que pugui representar una oposició a la seva política lliberticida.

Per això resulta estupefaent que el Papa Francisco hagi concedit per sorpresa una audiència privada i beneït al criminal Maduro, el pitjor enemic del poble veneçolà, pel que tant diu preocupar el Summe Pontífex. Allà Maduro ha anunciat l'inici d'unes negociacions a Isla Margarita a partir del dia 30 d'aquest mes sota la tutela dels mediadors de Mercosur entre els quals es compta el nostre inefable José Luis Rodríguez Zapatero, tot i que l'oposició que s'han afanyat a negar qualsevol contacte per a tal esdeveniment.

Tal és la incomunicació entre els dos bàndols que el Parlament veneçolà va obrir ahir un "judici polític" contra Maduro per determinar la responsabilitat política de Maduro a la "ruptura del fil constitucional" al país. Aquesta decisió contempla la citació del chavista a comparèixer a la Cambra el proper 1 de novembre.

Resultado de imagen de parlamento venezuela chavistas

El Papa, que "porta al cor a tots els veneçolans" -com explica l'Oficina de Premsa del Vaticà en el comunicat- vol continuar oferint la seva contribució a favor de la institucionalitat del país i de cada pas que contribueixi a resoldre les qüestions obertes a crear més confiança entre les diferents parts. A més el Sant Pare ha convidat a emprendre amb coratge la via del diàleg sincer i constructiu, per alleujar el patiment de la gent, dels pobres en primer lloc, i per promoure un clima de renovada connexió social, que permeti mirar amb esperança el futur de la Nació.

Nicolás Maduro, l'fatxenda d'Hugo Chávez, està disposat a provocar un conflicte civil de conseqüències imprevisibles per tal de no abandonar el poder. És l'única manera que se li ocorre per evitar fer front a les tremendes responsabilitats que es deriven dels crims i excessos perpetrats per les més altes instàncies del règim durant el seu mandat, per no parlar de la seva incompetència escandalosa, que està sumint el país en el més absolut caos.

Des que l'oposició arrasés en les eleccions legislatives de desembre de l'any passat, l'ofensiva del chavisme per impedir el funcionament normal de les institucions en mans dels demòcrates no ha fet més que cobrar intensitat. L'amenaça d'un referèndum revocatori per destituir el sàtrapa Nicolás Maduro ha fet que el règim chavista activi tots els seus ressorts per evitar una consulta que tindria com a indubtable conseqüència la destitució del tirà més ominós i infame del continent americà, amb permís dels seus execrables padrins cubans .

No hay comentarios:

Publicar un comentario