domingo, 16 de octubre de 2016

La llei del silenci a Alsasua

Resultado de imagen

El tinent i el sergent de la Guàrdia Civil estaven gaudint de les festes d'Alsasua i una nit d'oci amb les seves parelles. Van anar a prendre unes copes al bar Kotxa de la localitat Tot i vestir de paisà, alguns dels joves de l'entorn abertzale els van reconèixer. El tinent havia intervingut en el rescat molt perillós d'un grup d'etarres a les muntanyes navarresos.

Després de increpar-al local, al voltant de 50 radicals els esperaven a la sortida del bar han assaltat als agents a l'exterior del bar i els han colpejat brutalment. Com a conseqüència de l'agressió, el tinent ha resultat ferit greu amb lesions a la boca i en una cama, mentre que el sergent pateix diverses contusions. També les seves parelles han estat colpejades pels extremistes de l'esquerra independentista i pateixen policontusions de caràcter lleu. Els quatre ferits van haver de ser traslladats al Complex Hospitalari de Navarra.

Els fets han passat a les 05:00 de la matinada al bar Koxka de la localitat navarresa d'Alsasua quan un "grup nombrós" de persones vinculat amb l'esquerra abertzale ha reconegut el tinent i el sergent de la Guàrdia Civil al costat de les seves parelles i els han colpejat de manera salvatge fins al punt que, segons la delegació de Govern, un dels agents ha hagut de ser intervingut quirúrgicament per les lesions sofertes.

A la bonica localitat d'Alsasua regeix la llei del silenci fins i tot el seu propi alcalde Javier Ollo (Geroa Bai) pateix una miopia temporal i sectària, que faria un gran paper d'interpretació al film de "La llei del silenci", posa en dubte que 50 persones agredissin a dos nombres de la Benemèrita.

De moment la Policia Foral ha detingut dues persones acusades d'un delicte de lesions, tot i que la investigació sobre els fets està oberta i els agents autonòmics no descarten que puguin produir-se nous arrestos i que al delicte ja imputat es sumin altres. De tal manera que la població ja ha sortit al carrer a demanar la llibertat d'aquests dos matons, (falten a mínim 48) que no consenten que ningú que no pensa com ells, trepitgi el seu bufó poble.

Els veïns de la localitat, també també han resultat altres perfectes actors de farciment en aquesta pel·lícula, asseguren que estaven dormint com un tronc, com el seu alcalde. Les mateixes cames amb la qual aquests esparracats van donar puntades sense pietat a aquests guàrdies civilees que estaven al costat dels seus núvies al bar Kotxa.


Javier Ollo, alcalde de Alsasua.Para que l'alcalde prengui compte del succeït, la pallissa que ell nega que fos tan tumultuària, va tenir lloc a la matinada del 13 al 14 octubre 2016 sobre les cinc de la matinada. Aquest primer edil d'Geroa Bai sap com funcionen determinades qüestions al seu poble i, més quan depèn clarament que forces com els proetarres de Bildu et posin al carrer quant elevin una cella.

Per això, no és estrany que el regidor d'Alsasua s'excavés el que marca el seu cognom, però afegint-li una hac i suplint la doble ela per la i grega, i no voldria assabentar-se del que ha passat en un cèntric bar del seu municipi. Sí, Javier Ollo va optar per fer-se el desinformat davant la bestial pallissa rebuda per dos guàrdies civils a mans de 50 facinerosos abertzales als quals no els va agradar un pèl que aquests agents pululen pel seu territori.

La majoria de les forces polítiques UPN, PP, PSN, Geroa Bai han condemnat aquesta pallissa multitudinària per part dels cadells d'ETA. De moment, ni Bildu ni Podem han condemnat l'atac.

Podem s'ha convertit en l'única formació amb representació al Parlament de Navarra que s'ha negat a condemnar la salvatge agressió a dos guàrdies civils i les seves parelles a la localitat d'Alsasua costat de la formació proetarra EH Bildu o l'únic diputat que té Esquerra -Ezkerra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario