lunes, 17 de octubre de 2016

Quatre mesos de vacances de Pedro SánchezPedro Sánchez a Sausalito.

Des de les últimes eleccions del 26 de juny, Pedro Sánchez el candidat del PSOE perdedor de les mateixes, hi haurà disfrutadodeo gairebé quatre mesos de vacances on ha estat gaudint de les millors zones turístiques, llevat talls puntuals per acudir al Congrés o tenir reunions amb independentistes i antisistemes per bloquejar la formació de govern.

Mentre el Partit Socialista està travessant el seu pitjor crisi i Espanya celebrava la Festa Nacional el recent 12 d'octubre, el fins fa menys d'un mes líder de l'oposició seguia l'actualitat a milers de quilòmetres de distància, de viatge amb la seva dona i els seus dos filles.

Sánchez va seguir la crisi del PSOE i va passar el 12-O al luxós poble de Sausalito a San Francisco en unes vacances que duren ja quatre mesos amb algunes interrupcions. L'exsecretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha viatjat a San Francisco i dels Angeles i no ha deixat de visitar les destinacions turístiques més exclusius. El viatge nord-americà ha estat la segona part de les vacances de Pedro Sánchez després les destinacions que va visitar durant l'estiu en territori espanyol Això del polític socialista són els viatges i després de passar un periple estiuenc per diversos punts de la geografia espanyola per reforçar el seu 'no és no ', Mojácar, Benicàssim (al FIB), Vall d'Aran o Vera, ara ha decidit que toca fer les Amèriques.

L'ex màxim mandatari socialista esgota i als últims dies de les seves vacances per Estats Units, un viatge que tindrà com a última destinació la ciutat de Chicago des d'on partirà cap a Madrid per arribar a temps al Comitè Federal del seu partit previst pel proper diumenge 23 de octubre de 2016.

Ciutat de Sasalito, a Califòrnia.

En aquestes imatges que avui els oferim es veu a Pedro Sánchez recorrent els carrers del luxós poble situat just a l'altre costat de l'icònic pont Golden Gate en direcció nord al costat de la ciutat de San Francisco. Des de les aigües de la Badia de San Francisco que banyen la seva costa -amb port inclòs- es pot veure el pont connectant amb la capital del Bay Area -el nucli metropolità que engloba les ciutats al voltant de la badia, incloent també Oakland o Sant Mateu -, així com la propera presó de l'illa d'Alcatraz. A la imatge es pot observar a Pedro Sánchez al costat de l'Hotel Sausalito, al costat d'una plaça situada a l'artèria principal de la localitat.


La coqueta ciutat -pertanyent ara al comtat de Marin- que ha visitat Pedro Sánchez amb la seva família destaca per l'ampul·lositat dels habitatges que s'aixequen sobre el pujol, les rampes van a donar a un agradable passeig en què se situen exclusius i elegants restaurants. Es tracta d'una destinació de vacances d'alt standing el cens és d'uns 7.000 habitants, una ciutat que ha evolucionat des de que després de la Segona Guerra Mundial es convertís en una destinació bohemi i atractiu per a artistes que albergava un significatiu nombre de cases - vaixell sobre el aigua. Una mica cap al nord es troben les famoses vinyes de Napa, en un petit desviament a la carretera que connecta amb la capital de l'estat de Califòrnia, Sacramento.

Pedro Sánchez ha visitat Sausalito durant el seu periple per Sant Francesc, en una nova parada d'un viatge que el va portar primer a la megalòpolis de Los Angeles, en unes vacances que ha viscut mentre el Partit Socialista estava sumit en una greu crisi política. L'exsecretari general estarà de tornada a Espanya a temps per al comitè federal que el PSOE celebrarà el proper 23 d'octubre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario