lunes, 31 de octubre de 2016

Pedro Sánchez- 'Jo segueixo ... !!! com Joe RígoliNo va esperar tan sols uns dies per meditar sobre el seu fracàs i prendre una decisió, Pedro Sánchez l'espanyol que aquest últim any s'ha guanyat mes enemics en aquest país, ja està nou en el seu estat natural de campanya electoral permanent, aquest cop per intentar recuperar el càrrec de Secretari General del PSOE.

Amb la col·laboració de la Sisena (La secta) que no desaprofita ocasió per posar nerviós al país, Sánchez va donar el primer pas per recuperar el lloc de candidat perpetu de l'esquerra, recollint amb el seu cotxe i poble a poble, totes les rates i escarabats d'aquest país, cosa flautista d'Hamelín ,.

L'exsecretari general del PSOE va donar una sorprenent entrevista al programa Salvados en què a part de deixar anar contra el seu principal enemic, va carregar contra part del poder econòmic i «el món de les finances» per «haver treballat per que hi hagués un Govern conservador» i en contra de l'alternativa que ell pretenia liderar. Culpa al poder financer, a César Alierta, el diari El País i la presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz, d'haver treballat perquè ell no liderés un Govern progressista

En la mateixa entrevista, Sánchez va defensar un acostament del PSOE a Podem si el seu partit «vol ser alternativa de govern». En aquest cas, ha de «mirar a Podem de tu a tu i treballar colze a colze» amb ells.

I ha advocat perquè el PSOE pugui negociar amb les formacions independentistes catalanes, el Partit Demòcrata Català o Esquerra Republicana de Catalunya. De fet, va assegurar que va ser «un error» acceptar aquesta limitació, que li van imposar, va relatar, els barons del partit en el Comitè Federal de desembre de 2015. Això sí, va assegurar que «hi va haver converses» amb ells malgrat la prohibició expressa del Comitè Federal del seu partit ..

En aquestes converses, el contingut havia mantingut en secret, hi va haver, va dir «dues etapes». A la primera legislatura va parlar amb els nacionalistes catalans, però estaven «molt més ferms en les seves posicions» que després de les eleccions de juny, quan es van mostrar més proclius a «trobar vies» d'entesa. En aquest moment, hi va haver «moltes més possibilitats per facilitar un Govern alternatiu del PP».

Preguntat si es presentarà a les primàries del PSOE, Sánchez va assegurar que té «ganes, voluntat i forces». I va assegurar que està «més preparat per fer-ho que fa dos anys i mig». Jo li diria que hauria de canviar d'escuderia ja que al PSOE va a trobar-se almenys amb el vot en contra de la meitat de la militància ressentits per alguna que una altra mala passada anterior.

El demana que es tracti a Podem de tu a tu i jo li diria que el seu lloc hauria de ser, liderar Podem, si no fos que aquest lloc ja aquesta ocupat per un Pablo Iglesias ara a la baixa i no estigués disputat per Errejón.

No hay comentarios:

Publicar un comentario