jueves, 27 de octubre de 2016

El viatge a Finlàndia del ministrin d'Afers exteriors de Catalunya


 
La Generalitat de Catalunya amb el president Carlos Puigdemont al capdavant no té empatx a tornar a fer el ridícul internacional i mostrar el seu catadura moral en facilitar a la premsa catalana l'anunci amb tot bombo i platerets i repetit fins a la sacietat sobre el viatge institucional del "ministre d'Afers Exteriors de Catalunya, Raul Romeva" un ens no reconegut per cap dels països del món inclòs Andorra des que l'existència d'aquesta presumpció d'estat que només existeix en les ments d'uns quants il·lusos a costa de tots els contribuents espanyols .

El govern de Finlàndia no ha tingut més remei que sortir al pas d'aquest anunci amb aquest desmentit difós a Twiter a través de la seva pàgina oficial:

Raül Romeva no viatja a Finlàndia per invitació del govern finlandès:

"Amb motiu de les notícies equivocades publicades en relació a aquest viatge, l'Ambaixada de Finlàndia a Madrid subratlla que:

Raül Romeva, membre del govern de la comunitat autònoma de Catalunya, no ha estat convidat a Finlàndia per les autoritats finlandeses. En el transcurs del seu viatge el va a l'parlament per iniciativa d'alguns parlamentaris. Ni el govern de Finlàndia, ni el parlament, ni cap altra autoritat finlandesa és el seu amfitrió. Els parlamentaris i els altres finlandesos es relacionen amb els qui vulguin.

L'Ambaixada de Finlàndia a Madrid, com els finlandesos en general, valoren les seves relacions i la seva col·laboració amb la Comunitat Autònoma de Catalunya, així com la resta d'Espanya. "

No hay comentarios:

Publicar un comentario