domingo, 23 de octubre de 2016

Com el Capità Sánchez Aranya, en el moment de la batalla, deixa plantada a la tropaExistia veritable curiositat per veure l'aparició de Pedro Sánchez a la reunió del Comitè Federal que havia de dilucidar l'abstenció del PSOE després de la ultima violenta que es va resoldre amb la formació d'una gestora. Finalment ha triomfat el grup abstencionista davant del "No és No" del Capità Sánchez Aranya.

La incògnita es buidava a primera hora del matí a la caserna socialista del carrer Ferraz: Pedro Sánchez que segons el parer de bona part dels barons, el que va ficar el PSOE en un carreró de difícil sortida, i avui ha preferit no donar la cara davant el comitè federal, deixant que siguin els seus fidels els que defensin el 'no' a Rajoy no ha comparegut al comitè federal, el màxim òrgan del partit entre congressos, tot i que en el seu ordre del dia figura un debat crucial, alguns qualifiquen d'històric, què fer davant la investidura de Mariano Rajoy.

Sánchez, que es va esforçar durant vuit mesos en formar un Govern alternatiu al del PP, ha decidit avui plantar als seus fidels, deixant que siguin ells els que donen la cara per ell i defensin el 'no' al candidat del PP. Amb aquesta bandera han arribat aquest matí al comitè les federacions del País Basc, Navarra, Catalunya, Cantàbria, Galícia, Balears i La Rioja, entre d'altres, que s'han vist sorpreses per la proposta de col·locar l'exministre i eurodiputat José Blanco com a president de la Mesa que conduirà el comitè federal.

L'absència de Sánchez no aclareix la incògnita de si acudirà o no a la sessió d'investidura. L'exsecretari general ha rebut consells per a tots els gustos. Des que li han recomanat que ocupi el seu escó per portar la cara molt alta i demostrar que acata la disciplina de partit, fins que li han aconsellat el contrari, que tiri la tovallola, lliuri la seva acta de diputat i alimenti una llegenda victimista que pugui servir , arribat el moment, per disputar les primàries, quan aquestes es celebrin, a la presidenta andalusa oa qualsevol altre candidat que concorri a elles.

En conèixer el resultat de la votació, Pedro Sánchez ha trencat el seu silenci. S'ha pronunciat a Twitter i ha parlat per enredar. L'exsecretari general dels socialistes han publicat un tuit que sembla tota una declaració de guerra: "Aviat arribarà el moment en què la militància recuperi i reconstrueixi el seu PSOE. Un PSOE autònom, allunyat del PP, on la base decideixi. Força".

Bé, d'il·lusió també es viu .... que li vagi bonic ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario