sábado, 22 de octubre de 2016

Podem ..., perdre els papersPablo Iglesias que fins fa pocs dies havia tingut al seu abast convertir-se en el líder indiscutible de l'esquerra, ha desaprofitat la seva oportunitat i ara està d'error en error en caiguda lliure fent tot el possible per cridar l'atenció. Aquesta setmana ha arribat al sostre de la incompetència segons la regla de Peter, amb els fets organitzats pel i el seu partit aquesta setmana tant en l'aldarull universitària com el seu ridícul davant el CEIM ara pretenen impulsar una nova moguda envoltant el congrés el dia de la investidura de Mariano Rajoy.

La seva noia Irene Montero ja ho ha declarat que no existeix cap relació entre la seva formació i la convocatòria que planeja la Coordinadora 25S, (?) No ha descartat que persones vinculades al partit puguin sumar-se, tot i que ha assegurat que la seva formació no té cap relació amb la convocatòria. ha garantit que el dia de la investidura, els representants de Podem al Parlament compliran amb la seva funció durant el debat a la cambra baixa i després "actuaran com qualsevol compatriota lliurement expressant les seves opinions".

"Complirem amb la nostra funció el dia del debat d'investidura i després les persones de Podem actuaran com qualsevol ciutadà, lliurement, expressant les seves opinions", ha afegit.

"Ens sembla un exercici democràtic i estarem orgullosos de la qual la gent que vota Podem, que simpatitza amb Podem, que tot el món", fins i tot -ha dit-, "els que simpatitzen amb el PP o amb el PSOE o els que no voten, mostrin les seves idees i s'expressin en qualsevol lloc i moment sempre d'acord amb les normes que ens hem dotat ".

La estadista consort ha continuat la seva xerrameca dient "En Podem sempre estem molt orgullosos que els ciutadans s'organitzin i expressin les seves demandes, reivindicacions i opinions a través de processos d'organització de la societat civil. Això per a nosaltres és motiu d'orgull, perquè implica que la democràcia funciona ", ha assegurat en declaracions al Congrés.

I els diputats de Podem i els seus apèndixs de ahoras, marees, plataformes, en comú, compromisos, coordinadores etc etc ... Que pensen fer? .¿Piensan Estar dins o fora del Congrés ?. Tornaran a les protestes al carrer? .... Perquè a la vista del treball realitzat i els nuls resultats obtinguts durant gairebé un any que porten al Congrés, crec que tots aquests no fan ni punyetera falta ni dins ni fora d'ell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario