miércoles, 5 de octubre de 2016

¿Impediria vostè físicament el judici a Artur Mas?

Catalunya Vespre

La fiscalia de Barcelona i l'associació majoritària de jutges de Barcelona han començat una investigació sobre una pregunta feta per Catalunya Ràdio dins el seu programa de Kilian Sebrià i Silvia Cóppulo anomenada "Catalunya vespre" dirigida als seus oients.

Ni les crítiques dels propis oients afecten el biaix separatista de l'emissora de la Generalitat, "Catalunya Ràdio", que ahir va llançar una enquesta a Twitter per saber si els catalans estarien disposats a impedir "físicament" que se celebri el judici contra Mas i les exconsejeras Irene Rigau i Joana Ortega al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

La diputada del PP, Andrea Levy, ha manifestat que l'enquesta "incita a un comportament violent, el que és gravíssim i intolerable". També ha definit a l'emissora com una "ràdio d'escamot en comptes d'un mitjà públic d'interès general"

El sondeig continua actiu, de manera que el PP ha reclamat la compareixença al parlament català de Saül Gordillo, director de l'emissora, amic personal i soci empresarial del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

La polseguera aixecada pel sondeig ha portat al fet que més del vuitanta per cent de respostes, sobre un total de 1.800, hagi estat que no.Además, s'han registrat gran nombre de missatges en què es censura el "físicament" de l'enunciat de la pregunta per considerar-ho una incitació a la violència. El programa en qüestió, "Catalunya Vespre", un informatiu de tarda, ha matisat a Twiter, "quan vam preguntar si impedirías 'físicament' el judici del 9-N volem dir si protestaríais al carrer. Qualsevol altra interpretació és incorrecta"

Existeix des de fa anys a Catalunya el Consell Audoviual de Catalunya (CAC) un organisme destinat a controlar els continguts dels mitjans de comunicació, que fins al moment s'ha dedicat a controlar els mitjans que no combreguen amb el separatisme oficial i imposar multes a mitjans que ni tan sols estan a Catalunya, en canvi les empreses públiques com l'esmentada o TVE3, finançades pels impostos de tots nosaltres, tenen butlla per picar a totes hora sobre el secessionisme català, la rebel·lia als tribunals o com en aquest cas per incitar a la violència. Fins ara no han dit ni propi

No hay comentarios:

Publicar un comentario