jueves, 8 de diciembre de 2016

Així s'inocula a Catalunya l'odi a Espanya des de la més tendra infància

Resultado de imagen de aula de primaria

Un vídeo mostra una representació teatral en una aula catalana amb nens de primària que resumeix la "pedagogia" del procés separatista.

L'adoctrinament dels nens és un dels pilars del procés separatista català. Eradicat en la pràctica l'espanyol de les escoles, la formació de l'esperit separatista i la interiorització de l'odi a Espanya ocupen ara els esforços dels que imposen i imparteixen el model d'ensenyament nacionalista amb el qual es imbueix als nens des de la més tendra infància. Sovintegen els exemples donada la cada vegada més estesa costum dels pares de penjar a les xarxes les representacions escolars.

A la localitat barcelonina de Manlleu, el col·legi religiós privat concertat "Carme-Vedruna" va cobrar fama fa un parell d'anys quan els pares van pujar a internet un "exercici d'educació física i anglès" consistent en ballar, onejar estelades i cantar la cançó " Catalunya, nou estat d'Europa ", una crida a la lluita i una descripció dels fets diferencials, entre ells la" dark virgin "de Montserrat. Els alumnes que duien a terme l'exhibició de cors, danses i banderes eren de sisè de Primària.

http://dai.ly/x54lpqn

La Guerra dels Segadors

Ara circula a les xarxes altre vídeo, gravat un any després, al febrer de 2015, en el qual un grup de nens encara més petits, de primer, representa sota l'estricta tutela del seu professor la batalla de Cambrils, un episodi de la Guerra dels Segadors de 1640 en el qual després d'un setge de dos dies les tropes de Felip IV van massacrar als resistents. Es tracta d'un exemple de com s'inocula l'odi a Espanya i els espanyols des de la més tendra infància i sense concessions al rigor o la inconveniència de determinats continguts en nens de tan curta edat.

El centre que acull l'activitat és el Guillem Fortuny de Cambrils. El professor apunta als nens, els dóna peu i corregeix. Un nen amb bata de color crema i una corona de tela representa al rei Felip IV. "Els catalans s'estan rebel·lant contra España¡" Com a rei he d'acabar amb aquesta rebel·lió. Tots els que la defensen (Cambrils), moriran ", sentencia mentre les seves tropes criden" Bé! ". A l'altre costat de la classe es troben els resistents. L'avanç dels" espanyols "sobre la ciutat és amenitzat pel professor amb una tonada del no-do. Els nens es pregunten quina música és aquesta.
Els matarem a tots

Continua l'activitat. Els alumnes que interpreten els revoltats s'afanyen a derrotar a l'exèrcit realista. No obstant això, aviat s'adonen que han de rendir-se. Pacten amb els seus enemics, que consulten al rei dels espanyols: "Això no pot ser. Els matarem a tots", clama el petit monarca. Els alumnes estan assajant i encara no se saben el guió de memòria, de manera que en el moment previ a la matança dubten. El professor pregunta i ara què passa ?, al que un nen respon: "que els matem". I s'abalancen sobre els seus companys.

El lloc de Cambrils, un "conte" perfecte per demostrar el caràcter invasor, bèl·lic i traïdor dels espanyols en el marc d'un escabrós passatge de l'alçament dels segadors pel cost del manteniment de les tropes; la temàtica més adequada per al primer curs d'educació primària.

Malgrat una certa pèrdua de força del procés separatista, milers de centres educatius encara s'exhibeixen en les seves façanes i instal·lacions pancartes i cartells de "Som Escola" amb la llegenda "Per un país de tots, l'escola en català" i celebren activitats com la descrita, determinades per continguts i materials educatius contraris a tot el que és espanyol i partidaris de l'independentisme.

No hay comentarios:

Publicar un comentario