domingo, 11 de diciembre de 2016

I es van anar a veure el Papa i aquest els va donar plantón

Resultado de imagen de visita roma colau carmena

Fa uns dies el diari La Repubblica, publicava una entrevista al Papa Bergoglio en què afirmava que "són els comunistes els que pensen com els cristians" convidant a entrar en política als nous moviments populars.

Ahir es va clausurar la cimera vaticana sobre la crisi dels refugiats no va tenir el final esperat. Les alcaldesses de Madrid i Barcelona, ​​Manuela Carmena i Ada Colau, i els alcaldes de València, Joan Ribó, i Saragossa, Pedro Santisteve, es van quedar sense l'anhelada fotografia amb el Papa Francesc. Hi participaven en una trobada d'alcaldes europeus organitzat per l'Acadèmia Pontifícia de les Ciències amb el títol "Europa: els refugiats són els nostres germans". L'agenda de l'esdeveniment, a més de les intervencions dels primers edils, incloïa una audiència papal a la delegació espanyola, els quatre alcaldes morats i assessors. De quatre a cinc de la tarda del dissabte, el Papa en persona els saludaria a la Ciutat del Vaticà, a la Casina Pius IV o Vila Pia, l'edifici que alberga l'Acadèmia Pontifícia de Ciències.

Les delegacions populistes entusiasmades, no s'han fet esperar i aquesta mateixa setmana el més cèlebre dels alcaldes podemitas, encapçalats per Ada i Manuela, abandonant les ciutats que desgovernen a la seva sort, han anat a explicar-li a Bergoglio la solució a la crisi mundial. Però ai! ... Quelcom ha fallat.

La regidora de Ciutadans de l'Ajuntament de Barcelona Carina Mejías atribueix al comportament de tots aquests edils en les seves respectives ciutats la causa que el Papa Francisco els fes finalment la cobra i no es presentés a la cita i opina:

"Ells van creure que el Papa s'havia convertit de cop i volta al comunisme i que l'ocasió la pinten calba per aconseguir un aliat d'alçada. Allà van ser una expedició d'alcaldes i alcaldesses podemitas amb la intenció d'explicar-li a Francisco, el seu nou aliat, per tenir , per primera vegada, obertes les portes del Vaticà, que l'Estat Espanyol era molt dolent i no els deixava asilar en les seves respectives ciutats sense preguntar-los si venien a treballar oa posar bombes, ja que tenien a la seva disposició gran quantitats d'habitatges per okupar i bancs d'aliments per alimentarlos.Pero resulta que el papa va donar plantada a l'expedició d'alcaldes / ses populistes.

La diplomàcia pontifícia, va haver d'advertir al Papa que Ada Colau va concedir el premi Ciutat de Barcelona a una "suposada poetessa" que va recitar un parenostre blasfem, escandalitzant als presents i provocant una irada protesta de les quatre principals religions a Espanya que a més d'exigir que li retiressin el premi, van considerar les seves paraules un episodi ofensiu més per als creients.

També li hauran advertit que un dels regidors de Colau pretén expropiar i enderrocar l'església de Santa Maria de Gràcia, la parròquia més antiga de la Vila de Gràcia, perquè considera que és un espai infrautilitzat i que és preferible recuperar com a centre d'activitat laica i veïnal.

Potser algú va advertir al Papa que Ada i Manuela són un símbol del nou feminisme radical i que a Manuela se li podria ocórrer llegir algun paràgraf del manifest que el seu regidor, Rita Maestre va escenificar a la capella de la Complutense, al crit de "contra el Vaticà , poder clitorià "i per il·lustrar-ho, Ada Colau, que ha convertit els carrers més cèntrics de Barcelona en un improvisat plató de vídeos pornogràfics, podria regalar-li una trilogia de les últimes estrenes.

Potser algú li haurà dit al Papa, que l'alcaldessa de Barcelona, ​​considera el temple de la Sagrada Família una molèstia turístic i per això pretén, amb els seus principals socis, els antisistema de la CUP, establir un impost als turistes que visitar la Sagrada Família perquè els molesta que ocupin l'espai públic, habitualment reservat a les màfies dels manters.

Potser el Papa ha tingut ocasió de veure uns curiosos cartells que van omplir els carrers de Barcelona que resaven: "Les úniques esglésies que il·luminen són les que paguen el rebut de la llum", un lema sospitosament semblant al de l'anarquista Piort Kropotkin: "l'única església que il·lumina és la que crema "històricament usat pel comunisme més criminal.

Li hauran recordat al Papa, que Colau felicita de forma alegre i festiva el Ramadà als musulmans i participa activament de les celebracions de l'any xinès, però elimina qualsevol acte catòlic del programa oficial de les festes de la Mercè.

I ara que estem en període pre-nadalenc, potser el Papa es temés que una de les propostes del nou populisme d'Ada i Manuela fora paganitzar el Nadal cridant als ciutadans a celebrar el "solstici d'hivern" com una manera "alternativa" de celebrar les festes. I res dels típics mercats nadalencs, ara es porten més les fires de consum responsable, com la de l'any passat, on es venien samarretes contra els turistes i en lloc de nadales, s'interpretaven càntics que exaltaven la fugida dels etarres com "Sarri, sarri".

Potser al Papa, no li va semblar encertat, que en la cavalcada, el seu compatriota argentí, el pro castrista Gerardo Pisarello s'enfundés la disfressa de rei Melcior i abandonés per unes hores la seva particular croada antimonàrquica. La diplomàcia pontifícia va haver d'advertir al Papa que els nous vents populistes són poc recomanables i com una imatge val més que mil sermons, Bergoglio angoixat va decidir donar-los plantada ".

No hay comentarios:

Publicar un comentario