jueves, 22 de diciembre de 2016

TV3 ¿Del crac al catacrac?
Joel Joan s’interpreta a ell mateix a la sèrie El crac. / TVC

Joel Joan s'interpreta a ell MATEIX a la sèrie El crac. / TVC

Joel Joan és un actor, director i productor català, que s'ha fet famós en els últims anys per declarar-se obertament independentista i participar en totes les marxes i actes vinculats amb el secessionisme. està rodada en una realitat paral·lela, de manera que exemplifica el que és el rodatge d'una pel·lícula. Podríem dir que es tracta d'un fals reality. A més, en cada capítol es compta amb cameos de personatges familiars pel públic català.


L'any passat, Joel Joan s'aixecava una gran polèmica en afirmar que "Espanya és un mal invent" i que "es podia haver fet bé si hagués superat l'absolutisme que després es va convertir en franquisme". També va arribar a assegurar en una altra ocasió que "Espanya maltracta Catalunya".

Mentrestant, el sector audiovisual català i i la cadena de televisió pública de Catalunya, TV3, segueixen donant suport i recolzant l'actor concedint suculents i milionaris contractes a través de la seva productora "Arriska".

Resultado de imagen de el crack tv3 joel joan

Segons ha pogut saber OKDIARIO, TV3 ha renovat amb 2,1 milions d'euros una nova temporada de 12 capítols de la sèrie "El crac", dirigida, protagonitzada i produïda per l'actor independentista català. Per la primera temporada, la cadena pública catalana li va atorgar altres 2 milions.

El primer capítol de "El crac" es va estrenar el 29 de setembre de 2014 amb una audiència de 746.000 espectadors i una quota de pantalla del 21,5%. No obstant això, dos mesos després queia fins als 297.000 espectadors i 9,9% de share.

En els seus últims episodis, no va superar el 13,2% d'audiència. Malgrat aquests discrets números, TV3 opta per renovar aquest espai mentre altres programes amb molt menor pressupost obtenen gairebé el doble d'espectadors en la cadena.

No hay comentarios:

Publicar un comentario