jueves, 29 de diciembre de 2016

Contaminació ... ¿ideològica?

Resultado de imagen de madrid contaminación

Per primera vegada en la seva història l'ajuntament de Madrid sense haver traçat abans un pla més o menys consensuat entre els sectors afectats, ha dictat el nivell 3 d'unes normes anticontaminació amb la restricció del trànsit al centre de la ciutat delimitat pel carrer 30 , que han afectat seriosament la vida i treball dels habitants de la ciutat. Amb aquestes mesures, més que atendre un problema sanitari, sembla que l'incompetent equip de la absent Carmena està donant curs a una ideologia que, encara que s'etiqueti de progressista, és summament reaccionària i hostil a tot el que signifiqui benestar, creixement i desenvolupament econòmic.

Madrid té, certament, problemes de contaminació, però menors que qualsevol altra gran ciutat europea com Londres, París Roma, Milà o Berlín cap de les quals, per cert, està entre les ciutats més contaminades del planeta localitzades en Pekin, Mèxic o Delhi.

Inés Sabanés regresa de sus vacaciones y dará una rueda de prensa
Així ho han anunciat, en absència de la sempre prescindible alcaldessa Carmena i de la titular de Medi Ambient Inés Sabanés, han estat la la primera tinent d'alcalde, Marta Figueres, i la directora general de Sostenibilitat i Control Ambiental del consistori, Pau Valiente, en una confusa roda de premsa en la qual no han aclarit què passarà en els propers dies i, en concret, què passarà amb els ciutadans que necessitin moure amb el cotxe per Cap d'Any.

No contents amb el perjudici que ha ocasionat a consumidors i comerciants la seva decisió de tancar al trànsit el carrer Atocha, la Gran Via i el carrer Major durant aquest Nadal, els neocomunistes que -per culpa del PSOE-malgobiernan Madrid han prohibit que aquest dijous circulin pel centre de la ciutat els vehicles la matrícula acabi en nombre parell.

Tal com ha explicat la portaveu de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), Ana Casals, la situació és fruit d'un anticicló que ha provocat una estabilitat atmosfèrica en què "no hi ha intercanvi de la massa d'aire que hi ha en superfície amb respecte a la d'altura -la de superfície pesa més i no es mou- i, com tampoc hi ha precipitació ni hi ha vent, no es pot ventilar l'atmosfera ".

Esperanza Aguirre, portaveu de l'Ajuntament de Madrid, ha explicat, citant dades del consistori, que tots els punts de control ofereixen xifres de "qualitat bona" ​​de l'aire i que ahir a la nit la situació era igual. "És veritat que vam tenir nivells molt alts de contaminació" el dia 27, ha explicat, i "per pressió de l'oposició" es va demanar que s'avisés abans de les mesures. La portaveu popular confia que el consistori retiri el protocol al "desaparèixer les causes" però ha apuntat que podrien seguir aplicant les restriccions en base a la previsió meteorològica.

Esperanza Aguirre ha desmuntat l'excusa de Ara Madrid que prenen les mesures perquè és un assumpte de salut. "La contaminació a Madrid ha disminuït en els últims 10 anys un 40%". A més ha subratllat que "l'OMS posa el límit per prendre mesures en 200 mg / m3 de diòxid de nitrogen quan Madrid està en 180".

Així les coses, resulta del tot desproporcionada i alarmista una mesura tan dràstica com prohibir el trànsit a la meitat dels vehicles. Més que atendre un problema sanitari, sembla que l'incompetent equip de la absent Carmena està donant curs a una ideologia que, encara que s'etiqueti de progressista, és summament reaccionària i hostil a tot el que signifiqui benestar, creixement i desenvolupament econòmic. Els de Ara Madrid són fidels exponents d'aquest retroprogresismo que enyora un idealitzat món preindustrial suposadament pur i sa ... que no ho era en absolut. En canvi, el Madrid actual, que pretenen vendre com una mena d'infern insalubre, és una de les ciutats amb més qualitat de vida del món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario