sábado, 17 de diciembre de 2016

Infanta Cristina - "Quines ganes tinc que acabi això per no tornar a trepitjar aquest país"


La germana del Rei esclata i pronuncia unes desafortunades paraules que deixen en evidència el seu compromís amb Espanya. La seva relliscada cau com una bomba a la Zarzuela ia Twitter, "trending topic".

El publica aquest dissabte el diari madrileny El Mundo, la infanta Cristina no va poder contenir-se i va exercir el seu dret a l'última paraula del judici en un passadís abans d'abandonar la sala de l'Audiència de Palma en la qual es va celebrar el judici del cas Nóos.

Explica la informació que "Com si descorchara una ampolla de xampany agitada durant tot aquest temps, va compartir els seus veritables sentiments al final de l'última jornada llançant una premonició que pretén complir rigorosament". Què va dir la Infanta ?, segons el citat mitjà va pronunciar: "Quines ganes tinc que acabi això per no tornar a trepitjar aquest país", unes paraules que van ser escoltades per diversos testimonis presencials.

Una sortida de to que, segons ha pogut constatar ESdiario de fonts pròximes a la Casa Reial, han caigut com una autèntica bomba al Rei Felip VI i en el seu entorn més proper. De fet, les seves paraules s'han convertit en trending topic a Twitter i les crítiques són tremendes, crítiques que s'estenen igualment a la Família Reial. A la Zarzuela no han passat desapercebudes i responsabilitzen la Infanta d'una nova polèmica que torna a colpejar la imatge de la Monarquia a una setmana del tradicional discurs de Nadal.

Al fil de les paraules de la Infanta, el suplement LOC, també de l'esmentat diari, publica aquest dissabte que la Cristina està molt preocupada pel seu fill gran, Joan Valentí, especialment per com ha paït el procés judicial i recorda amb amargor com durant la seva estada a Barcelona després de l'estiu de 2012, el seu fill va passar per un calvari amb els seus companys de classe perquè li recordaven una i altra vegada la situació dels seus pares en el cas Nóos.

Explica el suplement que Cristina de Borbó només té paraules d'agraïment per la seva mare i per a la seva germana Elena, mentre que ni tan sols esmenta al seu pare o al seu germà entre les seves amistats. Segons relata un dels seus contactes, la infanta no amaga el dolguda que se sent pel repudi familiar: "Sabeu el dur que és haver de demanar permís per agafar un got d'aigua a la que ha estat casa meva tota la vida?", ha arribat a comentar.Además expliquen que se sent "abandonada" pels seus, que tant ella com el seu marit estan sent víctimes d'una "tremenda injustícia" i que són els "caps de turc" d'una mena de complot contra la monarquia. Fonts del seu entorn més pròxim han assegurat a l'esmentat diari que tant ella com el seu marit Iñaki Urdangarín, segueixen repetint fins a la sacietat que no han fet res dolent ni tenen per què penedir-se.

La Infanta Cristina, en una de les "visites" a l'Audiència de Palma.

Cristina de Borbó defensa que el seu marit es va dedicar a prestar assessories a empreses i a administracions públiques a través de l'Institut Nóos. "Iñaki va fer la seva feina", insisteix. La Casa Reial va supervisar tots els seus moviments i els va beneir. I ella no va fer "res que no faci qualsevol altre espanyol", per irregular que fos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario