jueves, 15 de diciembre de 2016

Jordi Pujol Ferrusola amenaça al Govern

Resultado de imagen de pujol ferrusola jordi
Jordi Pujol Ferrusola


La família Pujol diu que té un dossier sobre les gresques nocturnes de Fernández Díaz. El fill gran dels Pujol aireja en el seu entorn que detectius nord-americans tenen dades sobre les activitats nocturnes de l'exministre.

Un dia després que el jutge De la Mata agrupés en una sola causa la investigació dels Pujol considerant-los una "organització" criminal, el sotsdirector d'El Mundo Esteban Urreiztieta ha revelat les pràctiques mafioses del clan: segons Urreiztieta, el més gran de la família , Jordi Pujol Ferrusola, ha avisat al seu entorn que si segueixen actuant contra ells i adopten mesures més serioses, trauran un informe sobre les activitats nocturnes d'un exministre català. A Es la Tarda de Dieter, de esRadio, el periodista ha revelat de quina exministre es tracta: Jorge Fernández Díaz.

Segons ha indicat el periodista, Pujol Ferrusola sol fer esment d'aquests informes quan algú del seu entorn li pregunta si té por. Segons diu, té un dossier, encarregat per la pròpia família Pujol, sobre "les activitats nocturnes de Fernández Díaz". Aquest dossier hauria estat encarregat a "uns detectius radicats a Nova York". Els Pujol esgrimeixen l'informe com a amenaça contra el Govern del PP, en el cas que s'atreveixi "a prendre mesures serioses" contra ells, com una presó preventiva contra algú de la família. Cap dels Pujol ha estat encara a la presó.

Urreiztieta ha destacat com la família, que opera, segons el jutge, com una organització "des de fa anys", "està plantejant obertament un xantatge" i "profieriendo amenaces" a través del fill gran. El missatge cap al Govern és que "no es quedaran quiets si van a per ells". El periodista ha indicat que l'exministre "és plenament conscient de les amenaces dels Pujol" des de "fa força temps".

Mentrestant, la investigació avança: Urreiztieta ha destacat que haver agrupat la investigació en una sola causa és "un pas decisiu" perquè ara la família serà investigada "com una banda criminal, com una màfia". Ha destacat com "no paren d'aflorar noves proves" i ha lamentat com ells, en observar que malgrat tot no els passa "absolutament res", continuen amb els seus negocis.

La policia ha trobat dades, en els seus registres, de projectes de Pujol Ferrusola en una planta de detergent, horts solars al Senegal i clíniques privades a Catalunya. "Fins i tot volia participar en el gran projecte d'Eurovegas a través de l'empresa Isolux", ha dit Urreiztieta abans d'apuntar que el seu president, Luis Delso, té "una estretíssima relació d'amistat" amb els Pujol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario