martes, 27 de diciembre de 2016

¿Recuperar la 'Memòria Històrica' o la guerra civil?

Resultado de imagen de zapatero

L'Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica (ARMH) ha presentat una queixa davant l'Oficina del Defensor del Poble per algunes de les afirmacions realitzades pel Rei en el seu missatge de Nadal, en entendre que "podrien atacar els drets de les famílies dels 114.226 desapareguts de la dictadura franquista ".

Pel que sembla, el que més va indignar els agitadors va ser l'apel·lació de Don Felip a "aprofundir en una Espanya de braços oberts i mans esteses, on ningú agiti vells rancors o obriu ferides tancades". Sigui com sigui, l'esquerra el que pretén és instilar l'odi i agitar el guerracivilisme, jugar a com pitjor millor i treure aberrant profit de l'enverinament de la convivència. , Frase que per ARMH és una "declaració política contrària als drets de les víctimes del franquisme i d'un caràcter polític que no li correspon un cap de l'Estat no electe i que té el deure de representar a tota la societat." Llavors que prenen? ¿Que segueixi campant l'odi generat per un conflicte que es va generar fa ja 80 anys?

L'ARMH és una Organització no Governamental i sense ànim de lucre, constituïda com a associació pel que compta amb quotes anuals dels seus socis que són el suport fonamental de les seves activitats. Al costat d'això l'Associació compta amb aportacions voluntàries de persones anònimes. Compta amb una subvenció anual d'entre 45.000 i 60.000 euros del Ministeri de la Presidència i gràcies a les donacions d'un sindicat noruec de electricistes Elogit i al Premi ALBA / Puffin l'Activisme en Pro dels Drets Humans.

El Premi ALBA / Puffin de 100.000 euros és un dels majors premis de Drets Humans al món, atorgat anualment per ALBA, el banc dels governs bolivarians d'Amèrica del Sud i patrocinat per la generositat de la Fundació Puffin, amb l'objectiu de honorar les Brigades Internacionals i connectar el seu llegat inspirador amb causes contemporànies, per a la realització de les activitats relacionades amb les víctimes de la Guerra Civil.

Des que Zapatero va portar al BOE la seva desgraciada llei no paren de de succeir-se els llancis grotescs a compte de la molt mal anomenada "memòria històrica". La ominosa insensatesa del pitjor i més tòxic governant de l'etapa democràtica ha donat ales a l'esquerra més miserable i lliberticida, que mai va acceptar la reconciliació nacional ni la seva millor fruit, la Transició, i que ha aprofitat la crisi econòmica i institucional dels últims anys per intentar dinamitar el règim de llibertats que té per referent la Constitució de 1978.

Pretenen instilar l'odi i agitar el guerracivilisme, jugar a com pitjor millor i treure aberrant profit de l'enverinament de la convivència. Aqui se suma la irresponsabilitat de qui va perpetrar semblant llei, amb la pusil·lanimitat del qual rei emèrit que la va firmar mes la traïció del PP cap als que clamaven per la seva derogació i ara la enalteixen està llançant fruits com aquesta desqualificable maniobra per silenciar al Rei.

No hay comentarios:

Publicar un comentario