jueves, 22 de diciembre de 2016

Guerra a Ferraz en tocar la Grossa: el partit i el personal batallen per quedar-se el premi

Façana de la seu del PSOE a Ferraz, amb un enorme cartell de Pedro Sánchez.

Els treballadors de Ferraz brindaven aquest dijous a la seu socialista a l'assabentar-se que els havia tocat la grossa de la Loteria de Nadal. Ells mateixos han explicat a OKDIARIO que després d'haver venut tota la loteria oficial del PSOE el propi venedor de loteria del Passeig de les Acàcies els va regalar unes butlletes més d'un altre número per veure si tenien sort i aquest "ha tocat!", Cridaven contents.

No obstant això i conforme van passar les hores, el premi ha suscitat una veritable guerra a la seu socialista. Ara, un sector de treballadors amenacen amb denunciar els que el volen cobrar el premi per a ells mateixos i no per al partit com un delicte de "suborn impropi", segons expliquen a OKDIARIO fonts socialistes. En un primer moment, els propis treballadors van assenyalar que havia "malestar" perquè els dècims eren regalats i no es van repartir entre tots. En aquests moments i segons ha pogut saber aquest mitjà, la mateixa gestora socialista ha hagut d'intervenir en el conflicte. El president de la gestora, Javier Fernández i el portaveu Mario Jiménez estan parlant en aquests moments amb el personal d'administració per arribar a acord i comunicar a la resta de treballadors.

El partit va encarregar a aquesta administració de loteria el nombre que el PSOE compra, com tots els anys, per posar a la venda entre el personal que treballa a Ferraz i coneguts. Aquests bitllets es van acabar de seguida i el venedor de loteria del Passeig de les Acàcies de la capital, que és familiar d'una persona que treballa a la seu del PSOE, els va regalar cinc més que no pertanyien a la sèrie i que han resultat ser els premiats.

En un primer moment eren cinc però i, segons asseguren els propis treballadors, el venedor de loteria va canviar de versió i la cosa va quedar en que surten dos dècims a compartir entre 11 treballadors, inclòs el cap d'Administració, Restituto Hernández. Tots ells es porten 49.000 euros. A més, Hernández, el gerent del PSOE, Gregorio Martínez i Juan Miguel Rojo, membre de la direcció del PSOE-M, tenen un dècim sencer que també és dels premiats. Pel que guanyen 449.000 euros. Vermell i Restituto també formen part dels dècims a compartir de manera que en total haurien guanyat un total de 498.000 euros. Segons les fonts socialistes, Roig va assegurar que els dècims els havia comprat ell "amb l'afany de portar-se tot el premi", indiquen. Mentre que altres membres també premiats van assenyalar que no era certa la seva versió.

La bronca va anar pujant en decibels fins que el membre de Socialistes de Madrid ha amenaçat amb emprendre accions judicials per suborn impropi. Segons indiquen, ha demanat la seva part proporcional que, segons ells, són 1.250 euros per haver comprat el dècim. A hores d'ara, Ferraz està dividit a l'espera de la reunió que està mantenint la gestora amb el gerent de Ferraz, el cap d'Administració i aquest departament. Els treballadors demanen que els diners s'ingressi en els comptes de Ferraz i els agraciats es volen quedar el premi per a ells. Així mateix, el departament de serveis jurídics de la seu socialista també està reunit amb els treballadors als quals insta (com a àrea afectada) a prendre mesures.

El mateix partit ha hagut d'enviar una nota fent als periodistes alguns aclariments:

PSOE

No hay comentarios:

Publicar un comentario